draugluin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 suan dial-up sifermden girdim adsl bağlantımla internete giremiyorum... ADSL 'Den girmeye calıştığımda "uzaktaki bilgisayar yanıt vermedi" hatası veriyo.. Windows yardımdan bayaa bi baktım ama bi cozum bulmadım , ne yapmalıyım internet yavaslamıştı cıkıp bi daha giriyim dedim , sonra bi daha giremedim .... yardım lutfen .......(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yarmasaydın ya... kullanıyoduk biz onu...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draugluin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Justin, 22 December 2003 00:20 tarihinde demiş ki: büyük ihtimalle hattandır sen şimdi yat yarın kalk sorun düzelmemişse ararsın telekomu 1 geceden bişi çıkmaz[hline]cRn once dial-up'tan girmeye çalıştığımda da aynı hatayı veriyodu simdi dial-up'ta bi sorun yok Adsl acık goruyo modemde ama.... neyse inş. snn soylediğin gibi olur [Bu mesaj draugluin tarafından 22 December 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: karpuz, 22 December 2003 00:17 tarihinde demiş ki: yarmasaydın ya... kullanıyoduk biz onu...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. gece gece ne bu ya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar