Peradur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hayatında masaustu frp oynamamıs birisini de alır mısınız aranıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Hangi araya ehu ara yokki Ben 1 hafta falan ankaradayım Kısa bi oyun deneyebiliriz isterseniz Çok pis organize ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 O gün herkesi ekmem bir yana baya kişiye ilk defa ekmek amaclı yalan sıkmam da cabasıydı. Sonra ben herkes e ozel mesaj attım ama bır tanrının yarattıgı ınsan bana cevap vermedı daha sonra bır netcafeden Dojorel ıle konustuk oda belırsız dedı bu ısler eger olucaksa daha sıkı bır ılgı ıle olmalı dıyorum ya sızce?[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar