Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mısır'lı MOH & Ben [Ufak Bir Log]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Date : 21.12.2003 Time : 19:23

MOH : what is your religion

Kavel : now i have no religion but a few years ago my religion was islam.

Kavel : u ?

MOH : my , religion is actually islam and koss omk

Kavel : what is koss omk ?

Kavel : why don t you talk to me

MOH : because you have no religion

Başka bir şey demiyorum yani ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Mesaj tarihi:
eheh ...
logun geri kalanı var bide lafı koydum sonradan tanrıya inanmalısın falan dedide foruma yazmadım ...

hem senle konuşmamki .. nickinde hayır yok :P :)[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Mesaj tarihi:
pğauhahua nickinde hayır yok puahhaa büyük hakaret bombaya :) ,

kardeşim mısırlı bu adam 5 vakit namazını kılıo demiyceksin öle şey kimyasal bomba falan atar mazallah belli olmaz[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Mesaj tarihi:
Kafirlik bulaşıcı.. özellikle data kabloları yoluyla bulaşıyormuş..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Mesaj tarihi:
Koss omk neymiş bu arada?
Bir de yani ben dinsizim dien bi adamla bende yakın dost olmam.
Bu arada lafım başka yonlerde anlaşılmasın hristiyan, yahudi, müslüman ın gözümde hiç bir farkı yoktur aynı zamanda[hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm
Mesaj tarihi:
said:
-Legendary-, 21 December 2003 21:39 tarihinde demiş ki:

kardeşim mısırlı bu adam 5 vakit namazını kılıo demiyceksin öle şey kimyasal bomba falan atar mazallah belli olmaz[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?

eleman kimya mühendisiymiş zaten .. ehehueuh

said:
bravecik, 21 December 2003 22:21 tarihinde demiş ki:
Bu arada lafım başka yonlerde anlaşılmasın hristiyan, yahudi, müslüman ın gözümde hiç bir farkı yoktur aynı zamanda[hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm

dinsizliği nasıl tanımladığını bilmiyorum ama yazdıklarından ateistlik yada satanistlik gibi bir tanımla uyuşturuyormuşsun gibi bir his uyandırdı bende ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Mesaj tarihi:
Bravecik, dinsiz olmak demek tanrıya inanmamak deildir...
He ama sen diosanki banane kardeşim illa dinin olacak o kadar kitap var bak hödö mödö, o zaman yakınlaşmayalım zaten.[hline]Avatar...
Mesaj tarihi:
said:
bravecik, 21 December 2003 22:21 tarihinde demiş ki:
Yaşasın Erotizm

önyargılımısın?[hline]İmza dediğin nedir ki?
Mesaj tarihi:
lol insanlar nasıl bu kadar körü körüne inanabiliyor ki :) güzel bişey aslında ama ne biliyim ya... masala inanmak gibi geliyor bana...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur.
Mesaj tarihi:
abi insanlar allaha inanmamanın çok böyle aşırı aşmış bişey olduğunu sanıyolar... ne biliyim doğal mı değil mi ama garip en azından...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur.
Mesaj tarihi:
said:
kavel, 21 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki:
said:
-Legendary-, 21 December 2003 21:39 tarihinde demiş ki:

H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?

eleman kimya mühendisiymiş zaten .. ehehueuh

dinsizliği nasıl tanımladığını bilmiyorum ama yazdıklarından ateistlik yada satanistlik gibi bir tanımla uyuşturuyormuşsun gibi bir his uyandırdı bende ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898

ahara la başımıza iş mi açacan la dur bakem bi şöle,
adam iki kelimeyle kimyasal savaş başlatcak[hline]a.k.a wicked
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
  • Yeni Oluştur...