kavel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Date : 21.12.2003 Time : 19:23 MOH : what is your religion Kavel : now i have no religion but a few years ago my religion was islam. Kavel : u ? MOH : my , religion is actually islam and koss omk Kavel : what is koss omk ? Kavel : why don t you talk to me MOH : because you have no religion Başka bir şey demiyorum yani ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ben de olsam cewap vermezdim kafir :-P[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 eheh ... logun geri kalanı var bide lafı koydum sonradan tanrıya inanmalısın falan dedide foruma yazmadım ... hem senle konuşmamki .. nickinde hayır yok :P :)[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 pğauhahua nickinde hayır yok puahhaa büyük hakaret bombaya :) , kardeşim mısırlı bu adam 5 vakit namazını kılıo demiyceksin öle şey kimyasal bomba falan atar mazallah belli olmaz[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Kafirlik bulaşıcı.. özellikle data kabloları yoluyla bulaşıyormuş..[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bende inanmam ki .. Onemli olan chat yapcaan elemanı secmek .. What is your relegion diyen bi adamdan kacmalısın ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Koss omk neymiş bu arada? Bir de yani ben dinsizim dien bi adamla bende yakın dost olmam. Bu arada lafım başka yonlerde anlaşılmasın hristiyan, yahudi, müslüman ın gözümde hiç bir farkı yoktur aynı zamanda[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: -Legendary-, 21 December 2003 21:39 tarihinde demiş ki: pğauhahua nickinde hayır yok puahhaa büyük hakaret bombaya :) , kardeşim mısırlı bu adam 5 vakit namazını kılıo demiyceksin öle şey kimyasal bomba falan atar mazallah belli olmaz[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? eleman kimya mühendisiymiş zaten .. ehehueuh said: bravecik, 21 December 2003 22:21 tarihinde demiş ki: Koss omk neymiş bu arada? Bir de yani ben dinsizim dien bi adamla bende yakın dost olmam. Bu arada lafım başka yonlerde anlaşılmasın hristiyan, yahudi, müslüman ın gözümde hiç bir farkı yoktur aynı zamanda[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm dinsizliği nasıl tanımladığını bilmiyorum ama yazdıklarından ateistlik yada satanistlik gibi bir tanımla uyuşturuyormuşsun gibi bir his uyandırdı bende ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bravecik, dinsiz olmak demek tanrıya inanmamak deildir... He ama sen diosanki banane kardeşim illa dinin olacak o kadar kitap var bak hödö mödö, o zaman yakınlaşmayalım zaten.[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: bravecik, 21 December 2003 22:21 tarihinde demiş ki: Koss omk neymiş bu arada? Bir de yani ben dinsizim dien bi adamla bende yakın dost olmam. Bu arada lafım başka yonlerde anlaşılmasın hristiyan, yahudi, müslüman ın gözümde hiç bir farkı yoktur aynı zamanda[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm önyargılımısın?[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Koss omk nedir gerçekten[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: Bıshop, 21 December 2003 23:43 tarihinde demiş ki: Koss omk nedir gerçekten[hline]www.fallenbishop.cjb.net Koss omk: Kosovalı, ortodoks, süpersonik, siyahi, ortanca mesut kelebekler demek oluyo...[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 sanırım arapça ... adamın bildiği iki dil var çünkü ingilizce ve arapça. bu durumda arapça olması daha büyük bir ihtimal gibi geliyor bana ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 karpuz spr espiri koptuk alayımız ...süpanallah arapça gibi gelmedi bana ya[hline]www.fallenbishop.cjb.net [Bu mesaj Bıshop tarafından 21 December 2003 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 bu tarz muhabbetlere bende cok magruz kaldim. ozellikle Araplar, bir arap vatanda$ina gidipte bole solersen seni cikarir keser vallahi.. :)[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 lol insanlar nasıl bu kadar körü körüne inanabiliyor ki :) güzel bişey aslında ama ne biliyim ya... masala inanmak gibi geliyor bana...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 abi insanlar allaha inanmamanın çok böyle aşırı aşmış bişey olduğunu sanıyolar... ne biliyim doğal mı değil mi ama garip en azından...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: kavel, 21 December 2003 23:21 tarihinde demiş ki: said: -Legendary-, 21 December 2003 21:39 tarihinde demiş ki: pğauhahua nickinde hayır yok puahhaa büyük hakaret bombaya :) , kardeşim mısırlı bu adam 5 vakit namazını kılıo demiyceksin öle şey kimyasal bomba falan atar mazallah belli olmaz[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? eleman kimya mühendisiymiş zaten .. ehehueuh dinsizliği nasıl tanımladığını bilmiyorum ama yazdıklarından ateistlik yada satanistlik gibi bir tanımla uyuşturuyormuşsun gibi bir his uyandırdı bende ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 ahara la başımıza iş mi açacan la dur bakem bi şöle, adam iki kelimeyle kimyasal savaş başlatcak[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar