Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akvaryum ve balıklar hakkında bilgisi olanlar ve besleyenler?

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
olm tatlı su balıgıysa birde melek balıgı mesela akvaryumda yaşayabiliyor sadece ama şimdi aklıma geldide transportta fiş falan var ama bilmiyorum nasıl yapsam?[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hmm akvaryum alıcam üstüne lamba falan takılan içine ısı ayarlayıcısı motor arkasınada şöyle ii görünsün diyo ii bir resim kaya,ot ne yapacaz bilmiom :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Sinek de en sinir oldugum hayvandir ha. Dogada kurbagalara yemek olmaktan baska bi ise yaramiyo. Birde sanki adamin sinirini denemek için gelmişler dunyaya. Bi kere azmettim saydim tam olarak ayni bacaga ayni noktaya 27 kere kondu yavşak hayvan. Envai çeşit sinegin kökü kurusa keşke.[hline]

Dongi dongi dongi dongi dabidaba

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 11 Mart 2003 22:21 tarihinde demiş ki:
Sinek de en sinir oldugum hayvandir ha. Dogada kurbagalara yemek olmaktan baska bi ise yaramiyo. Birde sanki adamin sinirini denemek için gelmişler dunyaya. Bi kere azmettim saydim tam olarak ayni bacaga ayni noktaya 27 kere kondu yavşak hayvan. Envai çeşit sinegin kökü kurusa keşke.[hline]

Dongi dongi dongi dongi dabidaba

Querquobad Quane [SnowLords]

Ben alıcagım ıguanadan bana yardımcı olmasını ıstıcem bu sıneklerı yok etmek ıcın.O guzel guzel yer valla.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

Ampul takıyorum demiştim ısıtıcı için elektrik çarpmasın diyen arkadaş yanlış anlamış heralde..Ampul suyun içinde değil kapağının altında suyun hemen üstünde elektrik çarpmaz yani korkma..

orc taşıma olayı cok basit 5LT. lik bi şeffaf poşete 10 tane melek koyarsın 2 saat te bir suyunu değiştirirsin yolda kucağında gider yani..akvaryumuda kuru bi şekilde taşırsın..
Sana 60-100cm akvaryumlar ideal bence daha büyüğü hem temizlemesi zor hemde taşıması..En iyi boy 75 cm. her istediğini yapabilirsin.Masrafı az ve temizlemesi kolay olur.[hline]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun iguanalara bakmak ıcın bır pet shopa gıttım,adam su an kıs uykusundalar,10 gun sonra satısa baslanıcak dedı,geldıgınde haber verırmısınız dedım adam benden ısım fılan aldı ana bı baktım 25. fılan olarak yazıyor ve kapora ıstıyor bu ne dedım,benden once 24 kısı kapora bırakmıs hayvan ıcın,cusss dedım ıcımden,hayvana bak.Fıyatı 100 dolarmıs,ulen adamın kazanacagı paraya bak.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...