Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 olm tatlı su balıgıysa birde melek balıgı mesela akvaryumda yaşayabiliyor sadece ama şimdi aklıma geldide transportta fiş falan var ama bilmiyorum nasıl yapsam?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Ya demirden bi tank yapacan. içine koyacan suyu (içi paslanmicak bisiyle kaplansa iyi olur.) Kapayacan üstünü. Atacan baliklari yollayacan neyle istiyorsan. Kirilmaz dökülmez. Geldigin yerde hemen dökesin yine normal yerine.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 anlamadım dediğini :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Yani demirden kutu yap içine koy baligini suyunu. Götür isteyecegin yere. Akvaryum gibi kirilip dökülme problemi olmaz. mis gibi gidersin nereye gitçeksen. Olmadi motor sisteminide koyarsin demir kutuya sora ööle gidersin.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 tank dediği su tankı gibi savaş tankı değil yani .kısaca sana demirden bir akvaryum yap üstü de kapalı olsun ama hava da alabilsin demeye çalışıyo[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 hmm akvaryum alıcam üstüne lamba falan takılan içine ısı ayarlayıcısı motor arkasınada şöyle ii görünsün diyo ii bir resim kaya,ot ne yapacaz bilmiom :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 hehehe daha neler :)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ?? I ciddi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Valla bu kadar problem ureten bi balik almak yerine al bi kirpi rahata er.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 arkadaşın çarli die sineği vardı toz şeker veriyodu oh mis gibi yiodu sonra okulda onu doğal ortamına bıraktık sonra sınıf içinde kahpe bir defter darbesi ile hayata gözlerini yumdu.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Sinek de en sinir oldugum hayvandir ha. Dogada kurbagalara yemek olmaktan baska bi ise yaramiyo. Birde sanki adamin sinirini denemek için gelmişler dunyaya. Bi kere azmettim saydim tam olarak ayni bacaga ayni noktaya 27 kere kondu yavşak hayvan. Envai çeşit sinegin kökü kurusa keşke.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 kirpi yapmayacak sanki ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 said: Estel_Anorien, 11 Mart 2003 22:21 tarihinde demiş ki: Sinek de en sinir oldugum hayvandir ha. Dogada kurbagalara yemek olmaktan baska bi ise yaramiyo. Birde sanki adamin sinirini denemek için gelmişler dunyaya. Bi kere azmettim saydim tam olarak ayni bacaga ayni noktaya 27 kere kondu yavşak hayvan. Envai çeşit sinegin kökü kurusa keşke.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Ben alıcagım ıguanadan bana yardımcı olmasını ıstıcem bu sıneklerı yok etmek ıcın.O guzel guzel yer valla.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Ampul takıyorum demiştim ısıtıcı için elektrik çarpmasın diyen arkadaş yanlış anlamış heralde..Ampul suyun içinde değil kapağının altında suyun hemen üstünde elektrik çarpmaz yani korkma.. orc taşıma olayı cok basit 5LT. lik bi şeffaf poşete 10 tane melek koyarsın 2 saat te bir suyunu değiştirirsin yolda kucağında gider yani..akvaryumuda kuru bi şekilde taşırsın.. Sana 60-100cm akvaryumlar ideal bence daha büyüğü hem temizlemesi zor hemde taşıması..En iyi boy 75 cm. her istediğini yapabilirsin.Masrafı az ve temizlemesi kolay olur.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 hmm fistan nasıl değiştiricem kasar işte 2 saatte bir öldürürsek birde 5lt lik poşet nereden bulucam :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Kirpi yapmaz. Kirpi agir hayvandir. Mülayimdir. Kirpilere laf yok[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ulen kirpi kirpi bu kirpinin fiyatı ne nasıl ortam gerekir ısırırmı?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Abi kirpinin fiyati ucuz ama cinsini iyi seçmen lazim. Bazilari ok atiyor onlar tehlikeli. Onun haricinde isirmaz kirpi. Ortam olarakta birkaç tane ot dal yaprak falan atsan yeter.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Bugun iguanalara bakmak ıcın bır pet shopa gıttım,adam su an kıs uykusundalar,10 gun sonra satısa baslanıcak dedı,geldıgınde haber verırmısınız dedım adam benden ısım fılan aldı ana bı baktım 25. fılan olarak yazıyor ve kapora ıstıyor bu ne dedım,benden once 24 kısı kapora bırakmıs hayvan ıcın,cusss dedım ıcımden,hayvana bak.Fıyatı 100 dolarmıs,ulen adamın kazanacagı paraya bak.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 beyler birasdan bi resim gösterecem... kirpiymişmiş balıkmış iguanaymış tapirmiş..unutacaksınız hepsine o hayvana tapacaksınız.... ama resmi bulamıyom....;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Kendi resmini koysana :P[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 :-p Görecez bakalım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 eheh buldum... http://magma.nationalgeographic.com/ngm/0209/ burda sayfanın tam ortasındaki meerkats... burda da arkadaşları yakından tanıoruz... http://magma.nationalgeographic.com/ngm/0209/sights_n_sounds/media2.html acaip tatlılar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 eee burda birsürü resim var ;) [Bu mesaj orc_lord tarafından 12 Mart 2003 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 aslında gelincik de güzel hayvan alternatif olabilir[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar