Othranx Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 peki kirpilerin fiyatları nası oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Fistan güzel şeyler söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: Estel_Anorien, 10 Mart 2003 20:03 tarihinde demiş ki: Yeşil zaten.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Yeşil antipatili süpürge fetişisti[yada süpürgeli] insan kişisi ünvanını hakkettin[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 10 Mart 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Aslinda yeşil antipatili süpürge fetişisti kirpi fanatigi olsa olur :) Title olarak uzun ama güzel. Fakat çocuk niye?[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 dert ettiğinde bişey olsa bak yukarı ;)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Hehe boyle bi title isterim açikçasi :P[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Bnm iki tane japon balığım wardı..jap1 ve jap2 ...tatile gidecekken dedemlere götürüyodum ....araba da giderkene ani bir frenle pırştt! die bi ses çıkarıp akvaryumdan fırladılar... öldüler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ya şimdi akvaryum alıcam ama yazın ne yapıcam acaba sıcakmı yararlı olur sogukmu ya ne tür balık falan alsam help :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Yazin iki tane buz aticaksin içine...[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 hadi bea yazlıga götürsem yani iki buz atsam olur diyorsun dimi ama o salak balıklar buza muza yaklaşır sonra yapışır dilleri ölürler mölürler... tavşan yada hamster yada diyorum kirpi alsam böyle kokmayacak ucuz ve ısırmayan beslenmeside kolay bişiler cana yakın hayvan düşünüyorum şimdi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ozaman ıguana tam senlık,ısırmaz,kokmaz,cana yakın,masrafsız(basta bıraz etcen o kadar),[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ya orc sen önce Fistan'ın yazdıklarını ezberle bi çok iyi yazmış, sonra filtre temizleyci pompa türü bişi arıyosan Eheim marka iyidir tavsiye ediyorum ben. Yazın balıklarının ölmesini istemiyorsan ya birine bırakırsın akvaryumunu(ki zordur birine güvenmek :) ) ya da otomatik yem veren makinalar var onlardan alırsın her günün belli bi saatine kurarsın makineyi o otomatik olarak yemler. Isı problemine gelince iç ısıyı halledersen pek sorun olmaz balıklar dışardaki ısıdan pek etkilenmiyolar :D[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Bende eskıden bır cd vardı,sanal akvaryum.Istedıgın cesıt balıgı ıstedıgın ekvaryumda beslıordun,her cesıt yem fılan vardı.baya gercekcıydı.sımdı olsaydı keske.vakıt gecerdı.adını bılen varmı arkadaslar ya da hatırlayan bu tıp bır oyun[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 http://www.tetra-fish.com/va/index.html Bu sıteye bakın sanal akvaryum,pek guzel degıl ama yınede bı bakın.Ah o eskı cd olsa ahhh adı neydı o oyunun yaw ?[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Hah buldum AQUAZONE Deluxe Bu oyunu bulan varsa kacırmasın ve 1 kopyasınıda 1 zahmet bana yollasın.Gelmıs gecmıs en ıyı sanal akvaryum oyunu :) Gercekten cok ayrıntılı,balıkların ılacına kadar var.Kazaadan arattım bulamadım.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 orc_lord'um sen merak etme yazın bişey olmaz evin içinde.. genelde balıklar 15-30 derece arası rahatça yaşayabiliyorlar.. kışın evin sıcak odasına koyarsın.soguk oluyorsa belli vakitler 10milyon civarı ısıtıcılar var onlardan takarsın..Benim akvaryumda ısıtıcı yerine 40Wattlık bi akkor ampul taktım yakıyorum geceleri hem gece lambası niyetine akvaryum parlıyor hemde 20oC ye kadar ısıtıyor. Japon ,Melek ,Lepistes ve benzer türler rahatça beslenir..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 napçanız balığı ya sevsen sevemezsin alsan eline ölür.hatta kendini bile hatırlatamazsın onun yerine bulurum evde bi süleymancık beslerim onu daha ii[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Bızım evdende bı suleymancık cıksada ıguana nıyetıne beslesem,ıguanalar bıraz pahalı alamıyorum hemen :)[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Birakin beyler süleymani yusufu.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 fistan elektrik çarpmasın o balıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 yok walla en güzeli yavru kaplumbağa. tavsiye ederim. balıktan ziyade al eline gezdir. agucuk bugucuk yap ona sıkıldımı :) 24 saat dışarıda kalabiliyor (suyun dışında tabi, öle çıkıpta turlamıyo sokakta fln :D ). Ama işin kötü yanı; küçükken çok sıçıyo fanus'a :) günde 3-4 kere değişmen gerekebiliyor bazen. ama dediğim gibi balıktan daha duyarlı. höt dedimi kuzu kesilio.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Kaplumbagda gorsellık yok,akvaryumun en guzel yanı o ıste,Bakıp bakıp derın hayallere kapılıyor ınsan.Iguana hala rulesssssss dıyorum[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 yok 8 sene kaplumbağa ile yaşayan biri olarak söylüyorum kaplumbağa beslemek çok güzel.böle kafasına dokundunmu içe giriyo.parmaını uzun süre tuttunmu ısırıyo çok komik hayvan benim 2 [aslında ablamın] tane wardı isimleri üzeyir1 ve üzeyir2 idi hey gidi günler beah[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 valla fistan besliyicemde peki yazlıga nasıl götürücem bir transport var yani yer varda o suyla falan indirmem falan ne olur melekler fena diilde :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 atacan poşete dolduracan suyu gelir o. olmadi atarsin denize yüze yüze gelir.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar