Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akvaryum ve balıklar hakkında bilgisi olanlar ve besleyenler?

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

said:
Estel_Anorien, 10 Mart 2003 20:03 tarihinde demiş ki:
Yeşil zaten.[hline]

Dongi dongi dongi dongi dabidaba

Querquobad Quane [SnowLords]

Yeşil antipatili süpürge fetişisti[yada süpürgeli] insan kişisi ünvanını hakkettin[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

[Bu mesaj Craven tarafından 10 Mart 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hadi bea yazlıga götürsem yani iki buz atsam olur diyorsun dimi ama o salak balıklar buza muza yaklaşır sonra yapışır dilleri ölürler mölürler...
tavşan yada hamster yada diyorum kirpi alsam böyle kokmayacak ucuz ve ısırmayan beslenmeside kolay bişiler cana yakın hayvan düşünüyorum şimdi :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya orc sen önce Fistan'ın yazdıklarını ezberle bi çok iyi yazmış, sonra filtre temizleyci pompa türü bişi arıyosan Eheim marka iyidir tavsiye ediyorum ben. Yazın balıklarının ölmesini istemiyorsan ya birine bırakırsın akvaryumunu(ki zordur birine güvenmek :) ) ya da otomatik yem veren makinalar var onlardan alırsın her günün belli bi saatine kurarsın makineyi o otomatik olarak yemler. Isı problemine gelince iç ısıyı halledersen pek sorun olmaz balıklar dışardaki ısıdan pek etkilenmiyolar :D[hline]®©
Sosyal ağlarda paylaş

Bende eskıden bır cd vardı,sanal akvaryum.Istedıgın cesıt balıgı ıstedıgın ekvaryumda beslıordun,her cesıt yem fılan vardı.baya gercekcıydı.sımdı olsaydı keske.vakıt gecerdı.adını bılen varmı arkadaslar ya da hatırlayan bu tıp bır oyun[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

Hah buldum AQUAZONE Deluxe
Bu oyunu bulan varsa kacırmasın ve 1 kopyasınıda 1 zahmet bana yollasın.Gelmıs gecmıs en ıyı sanal akvaryum oyunu :)
Gercekten cok ayrıntılı,balıkların ılacına kadar var.Kazaadan arattım bulamadım.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord'um sen merak etme yazın bişey olmaz evin içinde..
genelde balıklar 15-30 derece arası rahatça yaşayabiliyorlar..
kışın evin sıcak odasına koyarsın.soguk oluyorsa belli vakitler 10milyon civarı ısıtıcılar var onlardan takarsın..Benim akvaryumda ısıtıcı yerine 40Wattlık bi akkor ampul taktım yakıyorum geceleri hem gece lambası niyetine akvaryum parlıyor hemde 20oC ye kadar ısıtıyor.
Japon ,Melek ,Lepistes ve benzer türler rahatça beslenir..[hline]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yok walla en güzeli yavru kaplumbağa. tavsiye ederim. balıktan ziyade al eline gezdir. agucuk bugucuk yap ona sıkıldımı :) 24 saat dışarıda kalabiliyor (suyun dışında tabi, öle çıkıpta turlamıyo sokakta fln :D ). Ama işin kötü yanı; küçükken çok sıçıyo fanus'a :) günde 3-4 kere değişmen gerekebiliyor bazen. ama dediğim gibi balıktan daha duyarlı. höt dedimi kuzu kesilio.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!
icq no: 97135892
send me a mail to : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yok 8 sene kaplumbağa ile yaşayan biri olarak söylüyorum kaplumbağa beslemek çok güzel.böle kafasına dokundunmu içe giriyo.parmaını uzun süre tuttunmu ısırıyo çok komik hayvan benim 2 [aslında ablamın] tane wardı isimleri üzeyir1 ve üzeyir2 idi hey gidi günler beah[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...