Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akvaryum ve balıklar hakkında bilgisi olanlar ve besleyenler?

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
ehehe niye mesela yılan balıgı falan :-p
bilmem hamsterda düşündüm ama kokusu ve ısırması olayı...
tavşanıda düşündüm tatlılıgı ısırma olayı azlıgı ama kafesi yırtıp kacabilmesi ;)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abı ne tavsanı oluyor onlar hemen,ev hayvanı degıl,ama su ıguanadakı asalate bakın cocugum gıbı bakarım ona.Ilerde reklam fılmlerınde de oynatırım,ejderha gıbı ya baksanıza[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim masum falan diil bi kere yeşil bu hayvan.

Doga yandaşi falan deme çirkin işte
Ayrica öküz kadar. Görünüşü de çirkin. Surati da çirkin. = Çok çirkin = Ben almiim alana da mani olmiyim. x Karşima çikarsa kafasini ezerim affetmem.(Süpürgesini gösterir.)[hline]

Dongi dongi dongi dongi dabidaba

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

simof şu an kafandakileri anlayabiliyorum cidden asil bende düşünüyodum bi ara almayı annemde olur falan dmeiştide ya şöle numara öretebilmen gerek. şöle ufak bi kertenkelen olcak minik açık yeşil patlak gözlü meraklı .numara ööretsen ona

heh sınavda öbür sıradaki ufak kopyayı alıp kendi sırama getirse flaan hehe[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

hiç unutmuyorum ben küçükken (daha 13-14 yaşlarındayken) akvaryumcuya gitmiştim. o zamanlarda baya bi inatçıydım. tutturdum balık alacam die. sora annemle gitmiştik balık almaya, ben bi balık beğendim. ama beğendiğim balığı görsen 5 cm bile ya var ya yok. bide içi gözüküo sırt kısma renkli renkli böle keratanın. tabi küçüğüz ya ilgimizi çekti eşek. sora neyse aldık felan eve götürdük. aradan 2 hafta fln geçti. Sabah okula giderken yemini atacaktım. Anaa! Balıklar ters dönmüş sora ben ağlıyorum annem gülüo. ben ağlıyorum annem gülüo. sora ben dedim ki;
-ya ne gülüon ya öldü işte. zaten içi gözüküodu ondan ölmüştür dedim.
sora annem hepten gülmeye başladı. o gün bugün daha balık almıyom. :D

Ama balıklar güzel hayvanlar(içi gözükenler dışında). İnsanın tüm stresini alıyo walla. Böle otur karşısına izle akşama kadar.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war!
icq no: 97135892
send me a mail to : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer yazıları okuyamadım fakat sana bir kaç önerim olacak..

Akvaryum alırken dikkat edebileceğin noktalar pek yok ama motor alırken kesinlikle dikkatli ol.Motor bi kere hem suyu temizlemeli hemde oksijen olayını iyi yapmalı.
Kurşun pervaneli içten motorları tavsiye etmem hem gürültü yapıyor hemde çabuk bozuluyor..Bozulma hedesi de kurşunun aşınmasıyla oluyor aşırı ses yapıyor.Dıştan sadece hava püskürtmeli alırsan oda akvaryumu temizlemene yardım etmez ve 1 ay sona akvaryumu bok götürür.
En iyisi hem dıştan hemde akvaryumu temizleme özelliği olan şelale tipler..Bunlar suyu hortumla dışarıya gövdesine çekiyor içinde filtrelenen su tepeden aşşa akvaryuma geri dönüyor.Bence en iyisi bu.
Ben tüm motorları denedim ve sonunda bu kanıya vardım.hemen hemen turkiyede bulunan tüm balıklarıda besledim.

Şimdi balık olayına girince.Çeşit çeşit balık besleyemezsin bu biir.Birbirlerinin kuyruklarını yerler maazallah.
japon besle derim ama bakımı zor kolay hastalanan bir balık.. iki gün sona yatar dibine böm böm bakınır 1 hafta içinde ölür kurtaramazsın.
Lepistes ve arkadaşlarından beslersende her ay yavrulama olayına girerler bıraksın.Hem görüntüleride hoş değil küçücük bişeyler..Yavrulama olayında ciddiyim benim 1 yılda 700 lepistesim olmuştu :)
Melek balıkları besleyebilirsin yada Beta türü balıkları.Bunlar sadece tek cins koyarsan iyi olur.Döğüşen hayvanlardır kendileri. berbat teror estirir diger balıklara...
Köpek balığıymış yok papağanmış girme onlara iğrençler ve bi özellikleri yok..
Hangi balığı beslersen besle en az 2 tane Vatoz 4-5 tanede çöpçü at içine derim..
Kolay gelsin.[hline]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgi istedinizde vermedik mi?
daha ne bilgiler var bende ohoo
patlıcan nasıl yetiştirilir,elmadaki kırmızı örümcek nasıl tespit edilir, köpek kan zıçınca ne yapılır gibi bi sürü hayvansal ve bitkisel bilgi dolu bende..
şimdi sen ziraat mı okuyon diceksin..
yoo inşaat mühendisliği okuyom...[hline]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...