regulus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ehe paticikin ayak ortalaması baya büyükmüş benim de 47...[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 aa. olmazki boyle yazmayım dıyorum . ıyıde bu büyük ayaklı arkadaşlar ayakkabı alırken nelere dıkkat etmek gerekıyor(fake acısından) gıyıcegımız kot pantolon vs vs bunlarda nasıl kapatırız bunları :-? Haftaya cumartesı tekrar cıkıp bakıcam. tavsiye oneri bekliyorum buyuk ayaklı dostlarımdan :) fiyatı onemli degıl.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 45(+1/-1) giyiyorum bende hic oyle bir problemim olmadi ya...Nike'larda bana anca 46-47 oluyor ona ramen direk veriyorlar..Nereye gittiysem şak diye çıkardılar yani ya ben çok şanslıyım ya da sen çok sanşsızsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar