Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N-Gage'ler Toplanıyor...

ZeuZ

Öne çıkan mesajlar

egzep$in hayir yanilmadin sonic n-gage'de war ama yani 3650de calismasi cok normal.. platform türü oyunlar cok war 3650de fln..

ama benim soyledigim sey farkli yanlis anlamisim seni biraz senin kendini ifade tarzindan dolayi.. anla$tik? sende kusura bakma..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

bir defa yetersiz bilgi var tam tersi 3650 gibi bir telefonla n gage ı karsılastırmak aptallık olur zaten n gage katologunda da nokıanın 7650 3650 gıbı yuksek modellerınde kullanılan teknolojıyı tanıtmaya calıstık dıyor :D
7650 desenız tamam hıcbır ozellıgı yok yanı hafızadan kaybedıyor ama 3650 n gage den kotu dersenız orda durun derım sımdı 3650 nın temel ozellıklerını sayıyım

1-bir defa hafıza en onemlısı bırısı 3.65 MB hafızası var n gage 16 32 gıdıyor demıskı hata yapmıs cunkı 3650 MMC desteklıyor n-gage gıbı ve n gage den farkla 1GB a akadar hafızayı desteklıyor kartı bulursanız ayrıca zaten 3650 16mb lık MMC ıle gelıyor oysa n gage de MMC ıle oyunlar cakısıyor bırınden bırını secmek zorundasınız kı tak sok cıkar yapmak durumunda kalıyor ınsan
2-3650 640*480 fotograf cekıyor kı bır dıjıtal kamera kadar net ve kalıtelı alıyor fotoları ayrıca blutooth dan bılgısayarla veya dırek GPRS den cekılen sybıan software lerı ıle fotoları edıtlıyıup degıstırebılıyor maskerler uygulıyabılıyor yada bır arkadasınızın kafasını ozgurluk anıtına uyucak sekılde oturtabılıyorsunuz :D
3-3650 video da cekıyor kalıte cok yuksek sayılmaz ama cekıyor ve cesıtlı software ler ıle MMC ne kadarsa o kadar cekıyor ornek veırrsek 1GB lık MMC ıle sınemada bır fılmı tamamen telefona cekebılıyorsunuz
4-MP3 dınlenıyor cok rahat ve sorunsuz MMC ye blutooth ıle atılıyor MP3 ler
5-cok genıs bır software yelpazesı varkı IRRemote adlı programla telefonun kızıl otesını kullanarak dunyanın bılımum unlu markalarının elektronık cıhazlarına uzaktan kumanda olanılıyor yanı herhangı bır alısverıs merkezınde sony televızyon gorudunuz dırek programdan sony yı secıp catur cutur oynıyabılıyorsunuz televızyonla kı satıcılar dumur oluyor genelde :D aynı sekılde CD rom muzık setı playstatıon klıma yanı uzaktan kumandası olan her seyı kontrol edebılıyor
6-bır baska software olarak %1600 zoom a olanak tanıyan fotograf programları var
7-Symbıan tabanlı her oyun oynanılıyor kı bunların ıcınde ılk doom dan tutunda nokıa nın floboardıngıne kadar bır cok oyun mevcut ayrıca dıablo turevı oyunlar bıle var java oyunlarını saymıyorum bıle
8-ve N gage oyunlarından dusuk hafıza ıstıyenlerı oyananılabılıyor aslında Tomb raider felanda oyananabılır cunkı ıkı alet donanım işlemci olarak aynı tek fark 3650 4mb ram e sahıp n gage ise 12mb ram o yuzden dusuk ram ıstıyen oyunlar cok ıyı calısıyorkı 3 oyun var şimdiye kadar ama nokıa cıkardıkca gelıcek :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
Sosyal ağlarda paylaş

ahaheh.. cok güldüm.. 3650 16mb mmc ile fln gelmiyor..
3.6 mb standart hafiza ile geliyor.. baskada bi seyi yok
kullanilan teknoloji ayni falanda degil cunku n-gage kendi icinde islemci barindiriyor ama 3650 de oyle birsey yok..

-> 3650de mp3 dinlemek icin programini indirmeniz gerekiyor ama n-gage'in kendisi zaten mp3 player
-> 3650 4096 renk desteklediğinden cektigi fotoğraflar asla dijital fotograf makinesindeki gibi olmuyor.6600 desen tamam derim ama 3650 o kadar kaliteli degil
-> 3650 ye indirdigin her programi ayni sekilde n-gage'e de indirebiliyorsun ve oyunlara illede mmc'yi cikarip kartusu takarak ulasmak zorunda degilsin oyunlar crackli ve alacagin 128mb mmc ile bir cok oyunu indirip takir takir oynarsin.. arastirana tabii..
-> 3650 asla tomb raider'i calistiramaz ki zaten calistirabilseydi n-gage diye bisey olmazdi. evet 3650'de bi tane tomb raider var bilenler bilir isteyenede gosteririm platform ya oyun bildiiniz platform
-> n-gage radyodan yaptigi direk kayitla mp3 kalitesinde istediginiz sarkiyi kaydetmenize olanak tanir.
-> n-gage kamera baglanamadigi icin fotograf cekemez ama symbian OS sayesinde fotograf cekmeyi birakin yapabileceginiz seylerin haddi hesabi yoktur.. yeter ki symbian OS kullanmayi ogrenin..

son olarak bisey soylemek istiyorum ben burada n-gage i savunmak amacinda degilim bilgi veryiorum yalnizca..
once aklima takilan bi soru benim abimde 3650 olmasina ragmen ben neden 16mb mmc yi goremiyorum yani bizdemi sorun yoksa sendemi?

ayrica 6600 satisa sunulduktan sonra ortada 7650 yada 3650 diye bisey kalmadi zaten.. 6600 su ana kadar yapilan en iyi telefon 65554 renk destekliyor ve 8mb standart hafiza ile geliyor.. mmc destekliyor ayni sekilde kumanda olarak kullanilabiliyor. 3650'nin yaptigi herseyi fazlasiyla yapabiliyor ve ozellikle gprs uzerinden tv izliyorsaniz bir 3650 ardindanda 6600 kullanin ve aradaki farki gorunce gidip 3650'yi cope atin..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 21 December 2003 19:14 tarihinde demiş ki:
ahaheh.. cok güldüm.. 3650 16mb mmc ile fln gelmiyor..
3.6 mb standart hafiza ile geliyor.. baskada bi seyi yok
kullanilan teknoloji ayni falanda degil cunku n-gage kendi icinde islemci barindiriyor ama 3650 de oyle birsey yok..

-> 3650de mp3 dinlemek icin programini indirmeniz gerekiyor ama n-gage'in kendisi zaten mp3 player
-> 3650 4096 renk desteklediğinden cektigi fotoğraflar asla dijital fotograf makinesindeki gibi olmuyor.6600 desen tamam derim ama 3650 o kadar kaliteli degil
-> 3650 ye indirdigin her programi ayni sekilde n-gage'e de indirebiliyorsun ve oyunlara illede mmc'yi cikarip kartusu takarak ulasmak zorunda degilsin oyunlar crackli ve alacagin 128mb mmc ile bir cok oyunu indirip takir takir oynarsin.. arastirana tabii..
-> 3650 asla tomb raider'i calistiramaz ki zaten calistirabilseydi n-gage diye bisey olmazdi. evet 3650'de bi tane tomb raider var bilenler bilir isteyenede gosteririm platform ya oyun bildiiniz platform
-> n-gage radyodan yaptigi direk kayitla mp3 kalitesinde istediginiz sarkiyi kaydetmenize olanak tanir.
-> n-gage kamera baglanamadigi icin fotograf cekemez ama symbian OS sayesinde fotograf cekmeyi birakin yapabileceginiz seylerin haddi hesabi yoktur.. yeter ki symbian OS kullanmayi ogrenin..

son olarak bisey soylemek istiyorum ben burada n-gage i savunmak amacinda degilim bilgi veryiorum yalnizca..
once aklima takilan bi soru benim abimde 3650 olmasina ragmen ben neden 16mb mmc yi goremiyorum yani bizdemi sorun yoksa sendemi?

ayrica 6600 satisa sunulduktan sonra ortada 7650 yada 3650 diye bisey kalmadi zaten.. 6600 su ana kadar yapilan en iyi telefon 65554 renk destekliyor ve 8mb standart hafiza ile geliyor.. mmc destekliyor ayni sekilde kumanda olarak kullanilabiliyor. 3650'nin yaptigi herseyi fazlasiyla yapabiliyor ve ozellikle gprs uzerinden tv izliyorsaniz bir 3650 ardindanda 6600 kullanin ve aradaki farki gorunce gidip 3650'yi cope atin..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo

3650 16 mb mmc ile geliyor hatta bendeki 128 mb.
4096 renk degil 16 milyon renk 640*480 (bilgisayara aktarinca tabii)
3650 ile n-gage icin yapilmis oyunlarin benim bildigim 5 tanesi oynaniyor. Daha demin SonicN yukledim 15 mb kusursuz calisiyor.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

lol geberdim. Sonuncusu cok iyi!

said:
Kenderleme, 13 December 2003 18:59 tarihinde demiş ki:
Böyle hareketlere sebebiyet verdiğindendir :P[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca bılgısyaara aktarınca cok net ve kalıtelı verıyor ayrıca sen 3650 yı 7650 ıle karıstırdın galıba 3650 tas gıbı 16 mb MMC ıle gelıyor pılın arkasında hemensım kartın yanında ayrıca 3650 de de sybıan ın gucu cok daha fazla cunkı daha fazla customıze secenegı mevcut donanımından dolayı mesela bır oyun var kamerayı kullanıyorsun etraf aynı ama matrıx gıbı yesıl sagdan soldan yaratıklar saldırıyor arka fonta gore sende kamerayı kullanarak nısan alıp vuruyorsun yartıları bazen arkadsının suratından fırlıyor bazen duvardan cok tatlı bır sey[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...