Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Sergen, 15 December 2003 21:27 tarihinde demiş ki: istanbulda düzgün bildiğiniz kapalı havuz varmı.güzel,ortamı iyi bir yer olsun.sağlık sorunum için doktor yüzme verdi bende yüzme bilmiyorum ama sağlık için mutlaka yüzmem lazım.onun için düzgün bir yer lazım.bilen varsa yazarsa bahtiyar olurum. EHehe ne saglıgı ya :) Ben bır ara kulupte yüzüyordum. Hoja iflagımızı şaapıyordu resmen . bıraktım rahatladım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pito_tupu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ataköyde var yüzme havuzu ama ööle ortamı falan yok. bizim okula gel ben öğretirim diicem o da olmaz :P tam olarak nerde oturduğunu yazarsan ona göre çare bulabilir arkadaşlar.yoksa bi uçtan diğer bi uca göndermesinler burnunun dibinde varken.Bu arada büyük geçmiş olsun..umarım kısa sürede geçer...[hline]Trahit sua quemque voluptas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pito_tupu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 EHehe ne saglıgı ya :) Ben bır ara kulupte yüzüyordum. Hoja iflagımızı şaapıyordu resmen . bıraktım rahatladım valla :) ahhh ahhh ben de bırakabilsem bi.dediğin gibi insanda ne iflah kalıyo ne de başka bi şiiii :([hline]Trahit sua quemque voluptas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: -MrBomb-, 15 December 2003 22:04 tarihinde demiş ki: bizim baba tarafının memleketi artvin artvinin neresi hemşerim?(ilçe olarak cevap veren herkese teşekkür. artvin hopa'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar