Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Arkadaşlar KotOR oynarkene bilgisayar denen mahluk oyunun başında tam lower Tarsis e inerken sith kıyafetleri alıp çattadanak restartlıyor.. derdi ne ola ki? Config p 4 2.8 512 ram 128mb gforce fx 5200 ekran kartı. bol bol harddisk cigabey[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ya kızma ama her zamanki cevaplardan birini vericem aklıma başka bişe gelmiyo: işlemci ısınması biosa girip pc health bölümünden "işlemci x dereceye ulaşırsa restart at" gibisimnden bi seçenek olcak onu disable et[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 işlemciyi dün taktım yahu.. ısınma problemi yaşanabilir mi bu kadar çabuk? bu arada bşaka bir yerde de yaşanmıyor...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 işlemcin ve fanın ne? kotor çok baba bi oyun eğer işlemci ısınması warsa kotorda sorun çıkarması normaldir[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 p 4 2.8 işlemci var.... fan da intel box ile gelen fan... ama halloldu problem. ekran karti driver update i yaptım. Şimdilik problem yok.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 21 December 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Kotor bu sıstem de dooru durust calısır mı ? pentıum 4 1.7 , 256 mb sd ram , radeon 9600 XT[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 vestel (:lol: ), ekran kartı driver update iyle sorunun düzelmesi biraz garip ya amo, bence çalışır kotor o sistemde[hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 21 December 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 21 December 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Geforce 2 wardı eskıden sırf kotor oynamak ıcın bugun yenı ekran kartı aldım heh[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 fanı takarken güzel oturtamamışsın galiba yada termal macunu güzel sürememişsin yada termal macunu hiç sürmemişsin işlemciyinen fanı bi sök güzel şekilde macunna sonra güzelce oturt fanı[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar