Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kotor oynarken bilgisayarın kendini restartlama sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar KotOR oynarkene bilgisayar denen mahluk oyunun başında tam lower Tarsis e inerken sith kıyafetleri alıp çattadanak restartlıyor.. derdi ne ola ki?

Config

p 4 2.8
512 ram
128mb gforce fx 5200 ekran kartı.
bol bol harddisk cigabey[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının oku ve yayı ile savaşma.
Başkasının atına binme
Başkasının kusurunu tartışma
Başkasının işine karışma

unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki:
hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Mesaj tarihi:
ya kızma ama her zamanki cevaplardan birini vericem aklıma başka bişe gelmiyo: işlemci ısınması
biosa girip pc health bölümünden "işlemci x dereceye ulaşırsa restart at" gibisimnden bi seçenek olcak onu disable et[hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
işlemciyi dün taktım yahu.. ısınma problemi yaşanabilir mi bu kadar çabuk? bu arada bşaka bir yerde de yaşanmıyor...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının atına binme
Başkasının işine karışma

Mesaj tarihi:
p 4 2.8 işlemci var....
fan da intel box ile gelen fan...

ama halloldu problem. ekran karti driver update i yaptım. Şimdilik problem yok.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin-
Başkasının atına binme
Başkasının işine karışma

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 21 December 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vestel (:lol: ), ekran kartı driver update iyle sorunun düzelmesi biraz garip ya
amo, bence çalışır kotor o sistemde[hline]a.k.a "bay bomba"

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 21 December 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 21 December 2003 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fanı takarken güzel oturtamamışsın galiba
yada termal macunu güzel sürememişsin
yada termal macunu hiç sürmemişsin
işlemciyinen fanı bi sök güzel şekilde macunna sonra güzelce oturt fanı[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
  • Yeni Oluştur...