Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 1 aydır fln update yapamıyorum. Enteresan bir hata mesajı veriyor ve microsoft'un sitesindede pek bir yardım alameti mevcut değil. Hata %'leri saydıktan sonra ortaya çıkıyor ama %'ler de öyle sayılması gerektiği gibi değil 2sn'de sayılıyor. OS: WinXP. Bir fikri olan beri gelsin.. http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=24089[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Benimki otomatik güncelleştirmede kendisi çekip kurulacağı zaman söylüyor.Fakat 1 ayı aşkın süredir bende update yapamadım.Virüsten falan kuşkulanıyorum.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Aynı hata mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Ya Mustapha, Ya Mustapha Çareler tükenmez, ilacınız olayım.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 winXP kullanıyorum ve bugün update yaptım. fakat XP orjinal olmadığı için service pack 1 i kurmadı ... bende aradan onu çıkardım ve diğer 44 güncellemeyi kurdu hiç bi sorun olmadan. tekrar deneyin isterseniz. adresi vermek gereksiz ama yinede yazayım. www.microsoft.com/turkiye/[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar