unity100 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 baktim da soyle bi swoopla gezerken, simulasyon yetenegimi kaybetmemisim. yanniz makine tekliyor kalabalikta hizli gidince. anlasilan yine bi ekran karti isine giricez.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 eheee soyle bi guzel pilotaj yaparken yine ateslendi eski gunler. bisiklete binmek gibi. millet bh mh fasarya gorucez bu gun bik bik edenler altinda tie ile nasi maymun edicez[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. edit - maymun olucak degil edicez olucakti ohhh [Bu mesaj unity100 tarafından 21 December 2003 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 dun gece biraz endor macerasi yaptik daglik arazi bos gezegen baya zevkli oldu bide FPS mode da bike larla gezdik eheh[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ben de aldim altima swoopu soyle mining outpost icinde slalom yaptim harbi simulasyon seysimi kaybetmemisim. yandiniz imperialler yandiniz. ye blaste of the starse olacaksiniz.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar