ceko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Sevgili kardesler ben yeni dustum paticige ve Web Sayfasi yapmak istiyorum kendime bunun icin ne ogrenmem lazim bir yol yordam gosterenin kırk dakka kolesi olurum :P[hline]Aceminin önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yeni mi düştün paticiğe paticik öyle kötü bir yer mi düşülcek kadar :) yeni düştün de bu yanında ki baloncuklar ne ? Web sayfası yapacaksan kur frontpage veya dreamweaver ne koycaksan sitene tık tık koy gitsin ama ben bunları hiç bilmediğini düşünerek tavsiye ediyorum. Bunu bi clickle sonrada aç notepadi yaz :P[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ingilizcen varsa googleden arat bir suru tutorial cikar. ac eline bir basit html editor yaz. pro tarz.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 seni bu bataktan kurtarıcam yavrum bana güven :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ya şimdi arkadaşım web sitesi yapmak böle öğrenilecek bişey değil bence (html,asp vs dışında). Bilgisayardan gerçek anlamda anlayan biri kendi kendine çözümler üretir bilmediği şeyi bile yapar çünkü öğrenecek birşeyi yoktur. (pek açıklayamadım). Sen bence bilgisayar kursuna falan git yada bilgisayarla biraz daha vakit geçir.[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Herkez selam paticigin gercekten yararli bir site olduguna daha ikinci gunden kanaat getirdim. Buradaki ikinci gunum ve bir cok sey ogrenmeye basladım Oncelikle gunde 10 saatimi bilgisayarın basında gecırmeme ragmen bilgisayardan hic anlamadıgımı ogrendim :) İngilizcemin olmamasının (cok az var) bir eksiklik oldugunu ogrendım Ve bilgisayar terimlerini ezberlemem gerektıgını ogrendım Son olarakta Web sayfası yapmaya calısmadan once bilgisayarıma format atmayı ogrenmem gerektıgını ogrendım :) Cok cok sagolun ben biraz bilgisayarı tanıyayım ilerde yine o guzel fikirlerini almak icin sizleri yine rahatsiz edecegim.. İyi formlar....[hline]Aceminin önde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Bılgısayar ısıne gırıceksen ınternet sayfaları en son yapacagın is olsun :)[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar