UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ferit zaten senin butun sırlarını saklayabileceğin bi kafan var zaten :P :) Oha be harbi kimseye açmıyonmu sırrını.Dışardan çok açık birine benziyon :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Söyleme sırrını dostuna, o da söyler dostuna. Bence çok doğru ama benim çok guvendiğim bi arkım bi tek ona soylerim. O kimseye soylemez. Yani umarım :P[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 eğer sırsa kimseye solemiyceksin... ya da en fazla kimseye soluyceksin :) anlıyomusun beni :P anladın sen anladııınnnn....! :)[hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesela kız konularını asla psikologla falan konuşamam çünkü anlamaz ama benim gibi bir kızla ilgilenen bir arkadaşım oldumu onunla paylaşırım.Çünkü karşılıklı çok daha iyi oluyor.Beni rahatça anlayıp ona göre fikrini söyleyebiliyor.Aile sorunlarım bende kalır evde olan dışarı taşmaz.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 sadece 1 kişiyle o da en yakın dostumla...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kimle paylaşmayı uygun görürsem onla[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Kimseyle paylaşmam bölesi daha iyi hiç olmazsa içinde ya söylerse falan diye bi kaygı olmuo...[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 geçen bi rütbeli asker vardı. bilmemne nişanı varmış devletten 5 tane. 3 kişinin bildiği sır değildir diyo, onlardan biri annesine beni 3 gün boyunca arama derse olay dağılırmış mesela.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 19 December 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 paylaşmam bazılarını bazılarınıda 3 kişiden birisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Abi şuan benim bi sırrım yok galiba.Hepsini bilir ablam falan... İçime attımmı huzursuz oluyom.İşte genç kalmanın formulleri...:)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Hıc ole kımseye soyleyemecegım buyuk sırlarım olmadı hayatımda. Pasifte degılım acık sozlu sayılırım hehe[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 17 yıllık kankamla. Ama genellikle Kimseye.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Sır,sahibinin esiridir kimseye söylenmediği taktirde lakin, Sırrını vurursan dışarı,Sen sırrının esiri olursun... Pişman olduğum söylediğim sırlarım var.. Hata ettiğim sırlarım var.. Ama en ciddi sırlarımı asla söylemem..Söylenmeyecek olan sırlar vardır bu dünyada :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 3 sayfayı da okuyamadım da bu konudaki fikrim : En başarılı insanlar sırlarını KİMSE ile paylaşmayan insanlardır.[hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar