kavel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Çanakkale'de bütün ADSL'lerde bügün sabahın erken saatlerinden beri sorun var. Hatta bırakın balantı yavaşlığını bir ara DSL sinyali bile alamıyordum. Şu anda da bağlantılarda ve hızında sorun var. Başka yerlerde sorun yaşayanlar var mı ?[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Eminimki konuyu okuyan 30 kişinin hiç birinin ADSL'i yoktur. Demekki burdan ne çıkarıyoruz. ADSL tüm Türkiye'de bozuktu kimse cevap yazamadı : P Neyse ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Hmm Bilemiyorum ben Kabloyum ama Csye falan girdigiimde Adsl olan varmı diye sordum dün. var dedi biri 128k adsl imiş ama Pingi en az 75 max 150 arası gidip geliodu benım 128k kablo olmasına ramen ondan daha iyiydi.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 düzelir merak etme oraya yeni geldi sanırsam alt yapı calısması hede hödö sü[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Evet düzeldi. Ve sanırım bu olay bilinçli yapıldı. Ben bakım yapacak olsam kullanıcıların bana ulaşamayacakları bir zamanda bakım yapardım. Onlarda böyle yaptılar sanırım. Cumatesi bağlantıyı kestiler, istediklerini yaptılar ve pazar günü bağlantıyı açtılar. Bu durumda insanlar aramaktan vazgeçicek ve tepki almicaklar. Neyse oldu bitti geçti ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar