Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen Yapma Barı Beeeeeeee

Llama

Öne çıkan mesajlar

o oyların %90ı kanald, çalışanları ve bununla ilgili kişiler atmıosa yarın kendimi taksimde asıorum, abi hyr sorun şu tamamen reyting amaçlı yazışlar sıkışlar üzerine kurulu bi programı nası ciddiye alıolar onu anlayamıorum. Ayrıca bayhanı savunanlar lütfen kendini öldürülen kişinin ailesi ve yakınları yerine koyarak düşünsün bi de, bu kişinin ecevitin affıyla çıkıp cezasını bile çekmeden skmnstarı olacağını düşünsün[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne alıp veremediğiniz var şu yarışmayla anlayamıyorum
doğru dürüst bi neden bile söylemeden ,hatta çoğu kişi izlemeden programı afaroz etti

bide bazıları çok sağlam ahkam kesiyo
biri hiç birinde ses yok ve hepsi mal demiş ki bence sesi güzel olan bi kaç eleman var, ve niye mal diyosun gerek yok böyle şeylere,

öbürü oyların %90 ı kanald çalışanlarından diyo
ehuehu yapmayın yahu komplo teorisi resmen
ehheu hatta o kadar iddalı demiş ki taksimde asarım kendimi demiş, aman diyim sakin ol ! :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 19 December 2003 22:08 tarihinde demiş ki:
deniz seki onuru ile yarışma jüriliğinden çekildiya. Ve sözünün arkasında durdu geri de dönmedi. Bence sözlerinde de de haklıydı. Hiç bir sanatçıya yakınlığım yok. Yanlış anlaşılmasın zaten Türkçe Pop neredeyse hiç dinlemem.[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!

Ne onur ne onur... Bu onur sayesinde türkiyenin gündeminin tam ortasına düştü... Maşallah öyle onurlu ki, geçmişinde bir hata yapmış ancak sonradan cezasını çekip de çıkmış bir adamın üstüne sen katilsin diye yürüyecek bir onur.
Umrumda değil ne Bayhan'ı severim ne diğer ismini bilmediğim yarışmacıları. Sadece geçmişte hata yapıp cezasını çekmiş bir adamın üstüne yürünmesini ve buna onurlu bir hareket denmesine çok sinirleniyorum...[hline]Some people are born with tragedy in their blood.
UIN: 2060306
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 19 December 2003 21:59 tarihinde demiş ki:
kanalara bakarken kanaldeye denk geldım canlı dıyordu zerrın ozerı gosterıyordu dedım burda ne arıyor bu ne oldu acaba falan meyersem popstar programıymıs ve dedım bu ne arıyor gezmeye dedım mısafır bu ama zurı ımıs dedım allah kahretsın o kadar sınırlendım kı anlatamam yakıstıramadım zehrın ozere yazıklar olsun dedım bu toplumun ıyı ınsanları vok gıbı programlarda bulunmasında
yazıklar olsun dedım zerrın parasız kalmıs kendını buraya atmıs
yazıklar olsun dedım zerrın ozer butun pulları atmıs ustune
yazıklar olsun
yazıklar olsun[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault

Zerrin Özer'in iyi biri olduğu konusunda emin değilim çok sevilen biri olduğu konusunda da emin değilim.Popstar'a juri olmuş ise normal bişiydir.
Zaten artık eskisi gibi şarkıda yapamıyor.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 20 December 2003 00:29 tarihinde demiş ki:

Ne onur ne onur... Bu onur sayesinde türkiyenin gündeminin tam ortasına düştü... Maşallah öyle onurlu ki, geçmişinde bir hata yapmış ancak sonradan cezasını çekip de çıkmış bir adamın üstüne sen katilsin diye yürüyecek bir onur.
Umrumda değil ne Bayhan'ı severim ne diğer ismini bilmediğim yarışmacıları. Sadece geçmişte hata yapıp cezasını çekmiş bir adamın üstüne yürünmesini ve buna onurlu bir hareket denmesine çok sinirleniyorum...

Bence Deniz Seki orda haklı. ve Sözlerinin arkasında durdu. Bayhan'dan zaten nefret edıyoruz ailecek. Arabesk Star diye bi prog olsa orası neyse. Zaten Juri de soluo bunu Popstar olmaz senden ama Arabesk Starı olursun diye. Bayhan Suck yani.
Geçmişinde işledigi sucun cezasını cekmıs olabılır ama birde soyle dusunun o Popstarda her 1. oldugu zamn her Öldürdügü kişinin (kuzeninin) ailesi onu T.Vde gordugu zaman cekıtıgı acılar 2 katına katılanıyordur. Deniz Sekide bunu dile getirdi ve haklıydı.
Ha Bayhan elbette Album cıkarabilir, Para kazanabilir bu isten fakat Yarısmada 1. Secilemez Bu boyle olursa Cinayet islemis bi kisinin halk tarafından odullendırılmesı gıbı olur. tabi bizim halkımızın değer yargıları çok şahane oldugundan beceriyorlar masallah.

[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 20 December 2003 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 20 December 2003 10:38 tarihinde demiş ki:
Bence Deniz Seki orda haklı. ve Sözlerinin arkasında durdu. Bayhan'dan zaten nefret edıyoruz ailecek. Arabesk Star diye bi prog olsa orası neyse. Zaten Juri de soluo bunu Popstar olmaz senden ama Arabesk Starı olursun diye. Bayhan Suck yani.
Geçmişinde işledigi sucun cezasını cekmıs olabılır ama birde soyle dusunun o Popstarda her 1. oldugu zamn her Öldürdügü kişinin (kuzeninin) ailesi onu T.Vde gordugu zaman cekıtıgı acılar 2 katına katılanıyordur. Deniz Sekide bunu dile getirdi ve haklıydı.
Ha Bayhan elbette Album cıkarabilir, Para kazanabilir bu isten fakat Yarısmada 1. Secilemez Bu boyle olursa Cinayet islemis bi kisinin halk tarafından odullendırılmesı gıbı olur. tabi bizim halkımızın değer yargıları çok şahane oldugundan beceriyorlar masallah.

[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 20 December 2003 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]

Ya kişisel olarak yada yaptığı müzik olarak ben de nefret ediyorum Bayhan'dan... Hatta olabildiğince uzak kalsın benden. Benim yargıladığım, bu adam bir kişiyi öldürmekle suçlanmış, bunun gerçekten doğru olup olmadığından bile %100 emin olamazsın ki bunun bir kaza olma ihtimali de çok yüksek, bir de üstüne bu adam bu suç için hapishanede yatmış, yani cezasını ödemiş... Şimdi geçmişinde hataları olan bir adamı sosyeteye geri kazandırmak toplumun görevi, saçma sapan öldürülenin ailesi kahroluyor demek de Bayhan'a haksızlık, Bayhan'ı sevmem tekrar söylüyorum, ama onun da insan olduğunu unutma yüzüne bu suç her vurulduğunda yaşadıkları inan bana, başarıya ulaştığında ölen çocuğun ailesinin yaşadıklarından çok daha büyük. Hem eğer kahroluyorsa o aile de saçmalamış, geçmişte bir hata yapmış ve cezasını çekmiş bir kişi başarıya ulaşıyor diye bu kadar zırlıyıp kahrolacaklarsa oh ne güzel olmuş bile derim. Deniz Seki de umrunda olduğundan yapmadı o hareketi, türkiye gündemini tutayım, hakkımda konuşulsun diye yaptı ki yaptığı da doğru değildi cezasını görmüş bir adama kazanıyor diye jüriliği bırakmak ONU DA BIRAKIN yarışmayı zaten kişiliğe göre yargılamak BAŞINDAN SAÇMA bir şey, jüri olarak seçmeleri yanlışmış deniz sekiyi bir kişiyi öldürmekle suçlandı diye yarışmadan ayrılıyorsa, müziği dinleyecek, seviyorsa, + oy verecek, sevmiyorsa - oy. Ha bir şey daha var, Deniz Seki ne zaman haklı olurdu yarışmadan ayrılmakta? Eğer bir kişi öldürülseydi, Bayhan bununla suçlansaydı ama kanıtlanamadığı için serbest bırakılsaydı. Ancak adam gayet cezasını çekmiş.[hline]Some people are born with tragedy in their blood.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 20 December 2003 13:03 tarihinde demiş ki:

Ya kişisel olarak yada yaptığı müzik olarak ben de nefret ediyorum Bayhan'dan... Hatta olabildiğince uzak kalsın benden. Benim yargıladığım, bu adam bir kişiyi öldürmekle suçlanmış, bunun gerçekten doğru olup olmadığından bile %100 emin olamazsın ki bunun bir kaza olma ihtimali de çok yüksek, bir de üstüne bu adam bu suç için hapishanede yatmış, yani cezasını ödemiş... Şimdi geçmişinde hataları olan bir adamı sosyeteye geri kazandırmak toplumun görevi, saçma sapan öldürülenin ailesi kahroluyor demek de Bayhan'a haksızlık, Bayhan'ı sevmem tekrar söylüyorum, ama onun da insan olduğunu unutma yüzüne bu suç her vurulduğunda yaşadıkları inan bana, başarıya ulaştığında ölen çocuğun ailesinin yaşadıklarından çok daha büyük. Hem eğer kahroluyorsa o aile de saçmalamış, geçmişte bir hata yapmış ve cezasını çekmiş bir kişi başarıya ulaşıyor diye bu kadar zırlıyıp kahrolacaklarsa oh ne güzel olmuş bile derim. Deniz Seki de umrunda olduğundan yapmadı o hareketi, türkiye gündemini tutayım, hakkımda konuşulsun diye yaptı ki yaptığı da doğru değildi cezasını görmüş bir adama kazanıyor diye jüriliği bırakmak ONU DA BIRAKIN yarışmayı zaten kişiliğe göre yargılamak BAŞINDAN SAÇMA bir şey, jüri olarak seçmeleri yanlışmış deniz sekiyi bir kişiyi öldürmekle suçlandı diye yarışmadan ayrılıyorsa, müziği dinleyecek, seviyorsa, + oy verecek, sevmiyorsa - oy. Ha bir şey daha var, Deniz Seki ne zaman haklı olurdu yarışmadan ayrılmakta? Eğer bir kişi öldürülseydi, Bayhan bununla suçlansaydı ama kanıtlanamadığı için serbest bırakılsaydı. Ancak adam gayet cezasını çekmiş.[hline]Some people are born with tragedy in their blood.

Nasıl Kesin emin olamazzın? Seyretmiyorsun sanırım Cinayeti isledigini canlı yayında kabul etti kaza maza diil yani. Evet Hapisanede yatmıs ama Afdan yararlanıp cıkmıs.

Sosyeteye geri kazandırmaK? sanırım Topluma demek istedin.
Ozman Bayhan'In is aradıgını dusun Gittigi yerlerde onun sabıkalı oldugunu ogrendıklerınde kım ıs verır ona? Yani bu durumda Onemlı olan gecmisi.
Evet Oldurenlerin ailesi kahroluyordur. Ne yani gobekmı atıyordur sanıyorsun? Ornegın Şehit analarını düşün Ogulllarının katılleri Pkk Militanlarını Televizyonda gorduklerınde Kriz geciriyorlardır. Sen Bide Oh İyi olmus diyosun komık duruma dusuyorsun. Yuzune vuruluacak tabi Toplum Eger Bayhan Popstara katılmasaydı Onu Ezicekti Dı$lacyacaktı bu bir gercek.
Deniz Seki yorumunu bastan asagı sacma buluyorum bi yorum yapmıcam bunun hakkında zaten. Malesef Toplumda Hapishanede yatmakla Cezalar bitmiyor Daha sonra TOplum Bu kisiyi ortaya tekrar cıkarıyor gecmisini bi Sekilde[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Sosyal ağlarda paylaş

Bayhanın öldürdüğü kişinin kardeşi ATV de açıklama yaptı.Diyorki Bayhan yalan söylüyor televizyonda.Kişiyi ormana çekip 2 kişi orada öldürmüşler ve direk kaçmışlar.Yani Bayhan ın o polisleri ben çağırdım.Kurtarmaya çalıştık kazaydı falan yalan o diyordu.Kim haklı kim haksız bilemiyorum ama Bayhan ın orada olmasına şiddetle karşıyım.Adı üstünde popstar.Bayhan ne pop söyler ne dans eder.Üstüne üslük birde sabıkalı.Tipide çok itici geliyor hele gözleri.Deniz Seki nin ben programın başında popstar jürisi olduğuna pek iyi gözle bakmamıştım bu ne anlar falan diye düşünüyordum hepsinden düzgün çıktı.Gözümdeki popülariteside yükseldi Bayhan hakkındaki konuşmaları için çok tepki topladı ama hepsi doğruydu.Serkülün gitmeside iyi oldu haftaya sıra Bayhan da.13. kişi olarak Serkül değil Burcu girecekti.Burcuyu arkadaşım olduğu için değil oraya en yakışan 13. kişi arasında en düzgün olanı olduğu için isterdim.Burcu çok kişilikli ve iyi bir insandır.Keşke buralara gelebilseydi.[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...