EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Muahha içseydin bari çayı :P [Bu mesaj EagleEye tarafından 20 December 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 İçtim tabi :p Şimdiki hale şükret yani, ilk geldiğinde telefon edip "adsl" dediğinde "o ne" diyolardı.[hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 şimdi "ey di es el" diyincede anlıyolar :P[hline]Keko biraları! İçiysen, kendinden geçiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WolfHeart Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 yaa arkadaşlar aynı sorun bende de war ama ben izmir karşıyakaya bağlıyım..we çok yoğun çabalarımdan sonra biri lütfedip açtı telefonu bugün..we ilginçtirki gayet iyi konuşuyodu hatta hattinden fazla bilgiliydi bütün modemleri biliyorum ben falan gibi küstahlık bile yaptı..dedim sinyal gelmio modem habire göz kırpıyo... dediki spliter ınız warmı dedi? dedim yok zoom x4 kullanıyorum falan dedim oda splitersız çalışmaz tabi dedi..direk hattı modeminize takın ozaman çalışr dedi..bende olmaz ya bi deneyim yinede dedim ben sizi 20 dk sonra arıyacam dedi ne arayan war ne soran..üstüne üstlük ben aradım yine kimse açmadı..resmen kowalamaca oynuyorum adamla..şimdi sorun bendemi onlardamı yaw deli olacam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 valla ben tanıdık buldum bi kaç tane pazartesi günü hallettiricem başka türlü olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 ROFL! Odium un ki direk iptal ya! eheh gene Artık 5-10 yıl arayla takip ediyoruz diğer teknolojileri Hele şükür :P Bunada..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar