Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video Kayıt sistemi için bilgisi olan?

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Selam herkeşe,

Amaç:Kamerayı Kask üzerine yada hareketli bir sisteme bağlamak ve "Kayıt mekanizması" sorununu halletmek

Öncelikle,elimde şöyle bir kask kamerası yada başka bir değişle "gizli kamera" bulunuyor..

Şekil 1:

Elimdeki bu kameracık,sadece MErcek görevi görüyor.Yani bir komodor monitörüne yada başka bir
görüntü alabilen alete bağlamak gerekiyor.12 Volt ile çalışıyor.Çalışma sistemide böyle;
(biraz blur çıkmış :P )

Şekil 2:

Ayrıca,elimde na bu kadarlıkta bir taş çağı kamerası mevcut.Fakat bu kameranın girişleri ve diğer
hedeleri hiç uymuyor mikro kamera ile..

Şekil 3:

Aranan:Bu kameradaki hedeyi kaydedebilecek bir sistem. yani;

...........................________ 12 voltluk akücük
(microkamera)-----|
..........................--------Kayıt imkaanı sağlayacak Sarı video in i olan birşey..(ufak olması tercih)

Böyle bir sistem lazım :(

Kayıt edecek bir şey..Bir ara tatile gittiğimde bir yerde bulmuştum ama alma imkaanım yüzde sıfır olduğu
için mal mal bakmakla geçiştirmiştim.Kayıt için şöyle bir örnek vereyim;Mikrofonunuz var,ona uygun
bir adet TAŞINABİLİR recorder-walkmen gibi birşey...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...

Sosyal ağlarda paylaş

Eheheü ssyi ilk gördüğümde güvenlik kamerası lan bu dedim:)
şimdi o kameranın çıkışları renkli çıkışlar normal el kamerasına bağlayamassın benim kameram yenidir de onaba bağlanmaz input vermemişler
Bunun için özel bi alet lazım eeth bunuda bulmak kolay diil
Ama normal kameralara bağlanıcağını sanmıyorum[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada nighshot alarak hata yapmışsın onu kullanmıcaksın zaten boşuna para vermişsin:/ arazide çalışmaz o 3 4 m ye kadar ışık verir maximum ve 4m den geri yansımazsa simsiyah gösterir
Kızılötesi ledlerden panel ve merceklerle birşey yapılabilir tabi

Eeth son derece ilginç birşey bulman gerekir:) video gibi birşey yani ama küçük kamera kasetlerine kaydedicek ve içinde başka sistem olmucak

[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !

[Bu mesaj Chemical tarafından 18 December 2003 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

"spy video equipment" diye aradım motorlarda bi sürü şey buldum.maksat sana yardımcı olayım diye.ama o ufak kameraya bağlanan bişey bulamadım.
biyerde verici falan diyo kablosuz heralde oda aşar biraz.
bence digital bi fotograf makinesi/kamera'ya bağlanabilir o alet.
zaten digital kameran var niye bunu baglıyon demi eheh
şöyle bişey kullanıyolar paraşütle atlayanların sitesinden buldum

güzel ama 350$.ve göründüğü gibi büyük değil uzunuğu 100mm ve 62 gram mış.
yada sen o cihazı paraya bağla bak paraya bağlamışlar oluyomuş :D
[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha!
Sì man i yulman nin enquantuva?

Sosyal ağlarda paylaş

LOL Fistan :D
Paraya bağlı duruyor demek kamera olayı :)))
Açıkcası,200 M civarında bir parça sanırım..

Ya Kamera varda,Kamera o kadar ağır ki,bırak kasın üzerinde tutmayı,elimde tutamıyorum :D

Hem düşüş anında kameranın parçalanma olayı çok yüksek..

200$ da çıkarırım..Yeterki o ekipman olsun :P

ehe "ADSL im var Modemim yok" olayı oldu :) Kamera var kaydedicek bir şey yok... :)

Chemi,buradaki Güvenlikciler pek çakmıyorlar :) 500 Milyon demişti bir kere herifin biri bana :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...