Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Running wild dinleyen kaç kişi war bu memlekette?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben dinlerim de bu forumlarda Running Wild diyince akla bir insan gelir...

*!davullar tikirdamaya baslar*

karsinizda...

*!sislerin ardindan biri belirir...*

Saaaaadddd...

*!sis dagilir*

...BUTCHEEEEEEERRRRRRR[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
=Follow the Blind=
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
Running Wild'ın en eğlendiğimiz olaylarından biri de Under Jolly Roger albümünün arka kapağındaki resmi çizen abimizin adı ve imzasıdır :D
yani oradaki kelime tam olarak eğlenmek değil de, bi acaip gelio işte:)[hline]secret shadows behind the veil

[Bu mesaj Aurora tarafından 20 December 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ahen Hastasıyım yannış memlekette yannış zamanda doğmuşum tek gözümüde aldırmayı düşünüyorum.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
Bu arada topic i görünce direk bir playlist yapıp Running Wild dinlemeye başladım hep böyle oluyor.

Şahsi fikrimce gaz ve enerji açısından Manowarı bilem alt edecek gruptur. Eskidir ilkeldir ama adamı yere serer.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
eh , eskilerden kim kaldi ki?.. death or glory kimin umrundaki?
running wild ayni ismi gibi.. running.. gençlere judas priest ten sonra ilham oılucak tek grup.. hatta gaza geldim , bi judas başliği açiim..[hline]%108 alcoholocaust!
bir insanlik ayibiyim bu alemde..
  • Yeni Oluştur...