calicojack Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bir running wild konseri olsa kaç kişi gider acaba? veya bir power metal konseri olsa?
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben dinlerim de bu forumlarda Running Wild diyince akla bir insan gelir... *!davullar tikirdamaya baslar* karsinizda... *!sislerin ardindan biri belirir...* Saaaaadddd... *!sis dagilir* ...BUTCHEEEEEEERRRRRRR[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] =Follow the Blind= -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Running Wild'ın en eğlendiğimiz olaylarından biri de Under Jolly Roger albümünün arka kapağındaki resmi çizen abimizin adı ve imzasıdır :D yani oradaki kelime tam olarak eğlenmek değil de, bi acaip gelio işte:)[hline]secret shadows behind the veil [Bu mesaj Aurora tarafından 20 December 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 under jolly roger ı therion yorumuyla bilirim ben o yüzden şarkıyı yazan running wild a da saygım wardır gelseler giderim konserlerine[hline]a.k.a "bay bomba"
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 268.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ahen Hastasıyım yannış memlekette yannış zamanda doğmuşum tek gözümüde aldırmayı düşünüyorum.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bu arada topic i görünce direk bir playlist yapıp Running Wild dinlemeye başladım hep böyle oluyor. Şahsi fikrimce gaz ve enerji açısından Manowarı bilem alt edecek gruptur. Eskidir ilkeldir ama adamı yere serer.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
farewell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 eh , eskilerden kim kaldi ki?.. death or glory kimin umrundaki? running wild ayni ismi gibi.. running.. gençlere judas priest ten sonra ilham oılucak tek grup.. hatta gaza geldim , bi judas başliği açiim..[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
Öne çıkan mesajlar