Loading Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 İstanbulda mtg oynayan arkadaşlar,saklı kentte her hafta turnuva düzenleniyor(tabi bazen adam bulunmadığı için düzenlenemiyor),eğer turnuvaya katılmak isterseniz ya da casual oynamak isterseniz ben nerdeyse her cuma orada oluyorum. turnuvalar genellikle cuma günleri oluyor. eğer magic oynuyorsanız,lütfen üşenmeyin ve saklı kente gelin.İstanbulda tek magic oynanan yer orası kaldı.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mattshadow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Cuma Günü Gelirim Belki Saat Kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 belli olmuyor ama 5 gibi gelmeye çalış.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Ben de magic oynuyorum bazı süper kartlarımda var ama artık soğudum kartları satmak istiyorum yada bana o kıvılcımı verebilcek bir etkinliğe girmem lazım.. Kartlarımı satın almak isteyen varsa sevinirim bi gün buluşup gösteririm kartları valla hepsi manak kartlar.. Tozlandı artık duradura bi cuma gelirim bu cuma mesela..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 bu cuma ben ordayım.Gelince mert diye sorarsınız,gösterirler:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 sandro baba bi ara senle oynayalım beni bi 3-5 kere yen kesin kalbindeki ateş yeniden yanar.(Olayla hiç alakası olmayan bir arkadaş bu yolla mtg hastası oldu:))[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: [Bu mesaj nightstalker tarafından 11 December 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ahhh ahhhh annem mtg kartlarımı iskambil kartları sanıp evde var diyerek çöpe atmış BÖhühühüü[hline]Whispering Banshee am I Saygı güçlü olana verilir. Est Sularus Oth Mithas; Otorite ya bilekle kazanılır yada yürekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Oynamak isterdim de zmn yok cuma günleri ya[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 saygiiin gel abi takılırız işte ne güzel:P foil urza's rage ini de isterim hani:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emperorr Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 selamlar :) eğer eski kartlarla ilgilenenler varsa 5-6 sene öncesi sanırım ve 2-3 yıl öncesinin güzel kartları mevcuttur. Elimdeki kartları satmak istiyorum ilgilenenler varsa listesini buradan sizlere gönderebilirim. Bana haber vermeniz yeterli :) Eskiden ne oynardık bee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar