Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic The Gathering

Loading

Öne çıkan mesajlar

İstanbulda mtg oynayan arkadaşlar,saklı kentte her hafta turnuva düzenleniyor(tabi bazen adam bulunmadığı için düzenlenemiyor),eğer turnuvaya katılmak isterseniz ya da casual oynamak isterseniz ben nerdeyse her cuma orada oluyorum.
turnuvalar genellikle cuma günleri oluyor.
eğer magic oynuyorsanız,lütfen üşenmeyin ve saklı kente gelin.İstanbulda tek magic oynanan yer orası kaldı.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de magic oynuyorum bazı süper kartlarımda var ama artık soğudum kartları satmak istiyorum yada bana o kıvılcımı verebilcek bir etkinliğe girmem lazım.. Kartlarımı satın almak isteyen varsa sevinirim bi gün buluşup gösteririm kartları valla hepsi manak kartlar.. Tozlandı artık duradura bi cuma gelirim bu cuma mesela..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

sandro baba bi ara senle oynayalım beni bi 3-5 kere yen kesin kalbindeki ateş yeniden yanar.(Olayla hiç alakası olmayan bir arkadaş bu yolla mtg hastası oldu:))[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:

[Bu mesaj nightstalker tarafından 11 December 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...