karpuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bugün açıldı... 20-31 aralık tarihleri arasında hizmette olcak... bugün gititm gördüm baya güzel şeyler var çeşit bol ama çok daracık bişiy itiş kakış hoş değil hani... bi sürü hediye aldım anama babama arkadaşlarıma vs yani güzel bayaa... Deniz Müzesinin yanında hemen Dolmabahçe Kültür Merkezinde... çoğu yerde kredi kartı geçiyo ama geçmediği yerler için bile hemen yakında iskelede bisürü atm var yani sorun olmaz... herneyse gidin görün... www.hediyefuari.com giriş 1 milyon diyo kanmayın beleşe girdim ben....[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 sanırım bikaç senedir olmakta bu olay.. millet hep bahsediyo ben de bu sene bi gitmek istiyorum.. sanırım sen beğendin??[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bu 2. si galiba... beğendim ben ya birçok şeyi bulabiliyosun her yaşa hitap eden hediye var yani güzel bayaa.... ucuz da hani... 2-5 milyona çok güzel şeyler bulunabiliyo[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 okk saol ben de bi uğrayacam bu sene :)[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar