shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ben paten ve bisiklete binmeyi biliyorum ama hareket yapmayı bilmiyorum. Hareket için kayan hareket yapabilen biri var mı? acaba nerden başlamalı?[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 oyunlar bi nevi olayın tekniğini kavramak için iyi mesela tony hawks pro skater serisi gibi, ama nette var bi sürü video yazı fotoğraf, kaykay desen çok kolay bulması felan çünkü sektör haline geldi kaykay ne yazikki, google da filan arat bmx trick yaz arat mesela[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ha ben kaykaya biniyorum bu arada :P sadece binmek değil hareket felan da var yani latest trick'im: ollie over 4 stairs :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 patenci ve bmx ci tanıdığım var tek tük gözlemlediğim kadarıyla paten de pek bi numarası yok denge sağlayıp zıpla şeklinde, bmx de daha karışık önce önünü kaldırıyo sonra zıplıyo felan, ama street kayacaksan özellikle bmx baya bi free style a bakıyo[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bende de bmx yok işte peugeot bişi var siyah olan hani hareket yapılır mı ki onla :) neyse bi arıym paten için de bulsam iyi olur paten daha kolay yine[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 tek teker yapacan bisiklette hocam....[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 sanmıyorum, bmx ler hem baya sağlam hem de işte daha kolay zıplamaya yarayan amortisör tipi şeyler var ayrıca tekerlerin ortasından geçen peg isimli çubuklarda bmx için gerekli[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 up ![hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben izlemeyi daha çok seviyorum. bisikletle gençken :P (15-16 yaşlarında) iyi hareketlerim vardı patende kaymak istemişimdir ama iyi bi paten alamadığım için başlayamadım daha dogrusu abec 5 mi abec 3 mü alayım k2 boxermı rollerblade mi alayım derken zamanında paten alacam diye biriktirdiğim 350 markı yedim bi dahada almak istemedim.içime oturmuştur hala. ama takip ediyorum ve izliyorum tüm ext sporları.tomas enquvist,dave mirra bide bi kız vardı bak onu unuttum çok seviyorum. expn.go.com danda x games i takip edebilirsiniz. en sevdiğim ext sports sitesi.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar