Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SADDAM YAKALANDI!

Jester

Öne çıkan mesajlar

skıar diye düşünüyoruz neden?:

geçmişimize güvenerek

ama geçmişimizden kalan biraz yüreklilik biraz gurur olsaydı sayın akp hükmeti ;) amerikadan kredi almazdı

ya borç alarak borç kapatma nerde görülmüş

amerika bizi bölede çökertiyo ilerde hiç konuşma karşı çıkma hakkımız olmicak

neden?:

kredi verdiler

BORÇLUYUZ!!![hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 14 December 2003 20:59 tarihinde demiş ki:
peki kim amerikayla işbirliği yaptı?

peki kim ayni zamanda rusyayla, yeri gelince de misirla isbirligi yapti, yeri gelince de fransayla ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 December 2003 21:07 tarihinde demiş ki:
said:
Rexar, 14 December 2003 20:54 tarihinde demiş ki:
türklere sadece ve sadece hainlikle saldırılabilir. başka şekilde bir yol olsaydı inan bu kadar düşmanın ortasında dimdik ayakta olamazdık.

bu nasi laf ya dalga mi bu saka mi. amerika 45 te marshal yardimini dayayip senin hukumetine en son model tanklari hibe edivermeseydi hile ile hurda ile degil sovyet ordulariyla yere cokuvericektin. tarih bilmeden tarih konusmayalim.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

haa onu da amerikaya borçluyuz hmmm.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 14 December 2003 21:00 tarihinde demiş ki:
demin amerikan halkına laf ettirmiyodun ama şimdi ırak halkı suçlu olaibliyo ?
bush u biz seçmedik herhalde

emperyalist ülkeler her zaman nefret edilir,ne yapmalarını bekliyosun insanlardan,girsinler canım ırak a alsınlar petrolü,öldürsünler çocukları
nasıl olsa amerikan milleti onları seçmedi biz hükümeti kınıyoruz sadece,hükümet kendi kendini seçti,
bush gibi kovboy bozması adamın neler yapabiliceğini tahmin etmiyolarmıydı

adamlar nası karşı çıkıcak hem saddama, kendi insanını gazlayan bir adam saddam, onları da gözünü kırpmadan harcar ilkitadırını korumak için[hline]

amerikada bu gun itibariyle secimle ise gelen hukumetler kavrami var. bu gunku hukumet yuzde 50 ile geldi.

irakta ise elit diktatorluk vardi, ve irak halki o elit diktatorlugu kendi eliyle secti, gitti partisine girdi, sevinc gosterileri icerisinde kalasnikof atti havaya.

eger amerikan halki da ayni malligi gosterir, wolfovitz-rumsfeld tayfasini bir daha secer, bunlarin olusturacagi olasi diktatorlugu kabullenirse onlar da baslarina gelecek olani hakederler.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 14 December 2003 21:01 tarihinde demiş ki:
saddamın zayıflamasından sonra yani amerikanın müdahalesinden sonra yani 91 den sonra 30000 şehit verdik cahil cahil konuşma unity.(95'i yanlış yazdım hemen pay çıkartma kendine)

95 i yanlis yazarsan yanlis yazmissin demektir, paylik bi durum yok.

91 e kadar pkk kamcatka yarimadasinda mi uslendi ? neredeydi kamplari bunlarin ? o zaman da mi amerika zayiflatmisti ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 14 December 2003 21:12 tarihinde demiş ki:
unity uyuyorsun sen güzelim. unutma ki kandırılmak, uyutulmak kandırmak kadar suçtur

hey hey. bana diyene bak. asil sen radikal sol ve radikal sagin cok hosuna giden amerika dusmandir, defi hacet ederken kubur kirilmissa amerikadandir propagandasina kanmissin, dahasi bir de dedin ki turku ancak hile ile yenebilirler, otukenden kopup gelmis soylemler sarfettin. once sen uyan.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 December 2003 21:12 tarihinde demiş ki:
said:
-Mandrake-, 14 December 2003 21:00 tarihinde demiş ki:
demin amerikan halkına laf ettirmiyodun ama şimdi ırak halkı suçlu olaibliyo ?
bush u biz seçmedik herhalde

emperyalist ülkeler her zaman nefret edilir,ne yapmalarını bekliyosun insanlardan,girsinler canım ırak a alsınlar petrolü,öldürsünler çocukları
nasıl olsa amerikan milleti onları seçmedi biz hükümeti kınıyoruz sadece,hükümet kendi kendini seçti,
bush gibi kovboy bozması adamın neler yapabiliceğini tahmin etmiyolarmıydı

adamlar nası karşı çıkıcak hem saddama, kendi insanını gazlayan bir adam saddam, onları da gözünü kırpmadan harcar ilkitadırını korumak için[hline]

amerikada bu gun itibariyle secimle ise gelen hukumetler kavrami var. bu gunku hukumet yuzde 50 ile geldi.

irakta ise elit diktatorluk vardi, ve irak halki o elit diktatorlugu kendi eliyle secti, gitti partisine girdi, sevinc gosterileri icerisinde kalasnikof atti havaya.

eger amerikan halki da ayni malligi gosterir, wolfovitz-rumsfeld tayfasini bir daha secer, bunlarin olusturacagi olasi diktatorlugu kabullenirse onlar da baslarina gelecek olani hakederler.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

amerikan halkı için tek önemli şey vardır: kendi rahatı için yapılıyorsa yapılanlar mübahtır. ne yapılırsa kim yaparsa yapsın. bunun dışında malak olmak uyutulmak o kadar önemli değil onlar için. amerikan halkı için iyi olacaksa varsın uyutsun baştaki. pek ilgilenmezler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 14 December 2003 21:06 tarihinde demiş ki,
yahu amerikadan geliyo tabi
kim finanse etti PKK yı amerika etti ,[hline]

ilk başta tebessüm oluştu yüzümde sonradan gülmeye başladım.Amerika'nın bu işte artısı ne olacak veya şöyle diyelim Amerikan endüstrisi,film sektörü,ekonomisi hepsi yahudilerin elinde.Böyle bir şeye yahudiler niye izin versin veya niye bizimle papaz olsunlar.Zaten konu bu değil ancak Saddam kendi halkını bir atom bombasıyla öldürürken neden bizim askerlerimizin 10 yıldır 30.000 i ne idüğü belirsiz avrupa birliği ve emperyalist terör akımının bunlara izin vererek öldüğü beni kahreden bir soru.Bir dandik kıbrıs'a bu kadar sorun yaratan ülkeleri savunan insanın aklına mukayyet olmasını diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 14 December 2003 21:06 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 14 December 2003 20:52 tarihinde demiş ki:
nerden geliyordu teroristler ? ha ? amerikadan mi ? nerede usleri vardi ? haberlerde her gece turk hava kuvvetlerinin NEREYE baskin yapip pkk kampi bombaladigi haber ediliyordu ? neresi ? wasington mu ? neresi ? KUZEY IRAK. irakta iktidar kimdeydi ? 1980 den beri bu herifler NEREDEN uslenip de cikiyorlardi ? IRAK. kim var irakta iktidar ? kim ?

evet yerine gore avrupa olur, o anki propagandanin gereklerine gore bu amerika yapilir. hicbir zaman 80 lerde komunist devletler tarafindan finanse edilmis olma ve sonra da uyusturucu trafigi ve kacakcilikla zengin olmus olma ihtimali yoktur, ve zaten amerika da natonun en onemli ve ortadogunun komsusu muttefikini zayiflatmak, cokertmek ister ki sorunlari artsin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 14 December 2003 21:08 tarihinde demiş ki:
unity sen politikacı olsana, tonla laf salatası yaptın hala sadede gelemedin.

sadede bin defa geldim, bin defa da gittim, ama hala cogu arkadas ocaktaki cayin alti sonunce amerikadan buluyor.

said:

Amerika haklı demeye çalışıyorsan üzgünüm bu kadar lafa gerek yok, tamamiyle uydurma nedenlerle, belki petrol belkide sırf amerikan halkına gerçek zamanlı ekşın yaşatmak için, dünyanın gözü önünde işgal etmiştir. Bu savaşta olan sadece ve sadece Irak halkına olmuştur (masumiyetlerini yargılamak sana düşmez!! ).

masumiyetlerini yargilamak bana duser. benim guney sinirimda kendi ogullarini gonderdikleri ordu tarafindan kendi uyesi olduklari ve kalasnikofla kutladiklari partinin liderinin emriyle binlerce insana gaz atildi, bu binlerce insan da sonra benim ulkeme goc etti. catir catir masumiyetlerini yargilamak bana dustu, yargiladim bile. sanki adamlari siraya dizdiler de toplu imha kampina sokuyorlar zanneder goren. sivil yerlesim yerlerine yolunu sapan bombalar dusmeseydi ne denecekti acaba.

said:

üzgünüm o 8 silindirli transistorlü zamazingoları amerikan hükümeti değil bizzat amerikan halkının kendisi yapmıştır ve o aletleri almak için tomarla parayı dökende biziz.

hah. iste arkadaslarda boyle bir hukumet halk ayrimi yok. onlar 'amerika' diye bir 'millete' dusman.

said:

Amerika bizi Irak hükümetinin teröründen kurtardı palavlarınıda istersen münasip bi şekilde yut ve internetten "Yeşil Kuşak Projesi" ne haltmış bi öğren..

sen yuttun da geldin herhalde. bi ara bakarim musait olunca ben de yutarim senden sonra.

aynen oyle. saddam orada 30 yildir duruyordu. 30 yildir ne isterse de yapti, kimsenin bi tarafi da yetmedi onu devirmeye. ne oldu sen mi devirmeyi tercih ederdin eskaza kuveyt gibi turkiyeye girince ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 14 December 2003 21:15 tarihinde demiş ki:
said:
-Mandrake-, 14 December 2003 21:06 tarihinde demiş ki,

ilk başta tebessüm oluştu yüzümde sonradan gülmeye başladım.Amerika'nın bu işte artısı ne olacak veya şöyle diyelim Amerikan endüstrisi,film sektörü,ekonomisi hepsi yahudilerin elinde.Böyle bir şeye yahudiler niye izin versin veya niye bizimle papaz olsunlar.Zaten konu bu değil ancak Saddam kendi halkını bir atom bombasıyla öldürürken neden bizim askerlerimizin 10 yıldır 30.000 i ne idüğü belirsiz avrupa birliği ve emperyalist terör akımının bunlara izin vererek öldüğü beni kahreden bir soru.Bir dandik kıbrıs'a bu kadar sorun yaratan ülkeleri savunan insanın aklına mukayyet olmasını diliyorum.

bu işte amerikanın ne artısı mı olacak? söyleyeyim o zaman: israilin amerikaya ne artısı varsa bu bölgede kurulacak bir kürt devletinin de o artısı olacak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 14 December 2003 21:15 tarihinde demiş ki:
amerikan halkı için tek önemli şey vardır: kendi rahatı için yapılıyorsa yapılanlar mübahtır. ne yapılırsa kim yaparsa yapsın. bunun dışında malak olmak uyutulmak o kadar önemli değil onlar için. amerikan halkı için iyi olacaksa varsın uyutsun baştaki. pek ilgilenmezler

cok iyi tanimissin amerikan halkini. ayni halk tanima yetini irak halki uzerinde de kullan, onlarin da kendi rahatlarina yariycaksa kendi ulkesinin vatandasinin gazlanip kaybedilmelerini, 'ben sunniyim o sii' diye rasyonalize edebilecek kadar gayretli bir halk oldugunun farkina var.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 14 December 2003 21:15 tarihinde demiş ki:

benim her bi tarafimda tebessum olusuverdi. herkes kendi derdinde. radikal islamcilar olayi kendi tarafina ceker, sol egilimler kendi tarafina, bir de ortaya yahudilik olayi cikti sen de kendi gorusun dogrultusunda egip bukuveriyorsun olayi.

senin su son 60 yildir dinsiz imansiz, camilerin yikilarak sovyet egemenligi altinda agzini acamadan, hatta belki de stalinin imzasiyla sibiryaya surulmeden yasamani da o ne idugu belirsiz emperyalist amerikaya, ne mal oldugu belli olmayan avrupa birligine borclusun. bi 2. dunya savasi ve turkiye kavramini arastir, savas sonunda nasil pravda turkiyenin sovyet topraklarina saldirmaya basladigi gibi asilsiz yayinlari neden yapmaya baslamis, ve neden turkiye sinirinda sovyet silahli gucu varmis, ne yapiyorlarmis, neden amaclarini icra edememisler bi incele.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 December 2003 21:21 tarihinde demiş ki:
said:
Rexar, 14 December 2003 21:15 tarihinde demiş ki:

cok iyi tanimissin amerikan halkini. ayni halk tanima yetini irak halki uzerinde de kullan, onlarin da kendi rahatlarina yariycaksa kendi ulkesinin vatandasinin gazlanip kaybedilmelerini, 'ben sunniyim o sii' diye rasyonalize edebilecek kadar gayretli bir halk oldugunun farkina var.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

ırak halkı sadece cahildir. ve amerika cahil toplumlara ne yapacağını çok iyi bilir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 14 December 2003 21:21 tarihinde demiş ki:
bu işte amerikanın ne artısı mı olacak? söyleyeyim o zaman: israilin amerikaya ne artısı varsa bu bölgede kurulacak bir kürt devletinin de o artısı olacak

evet, nispeten oturmus kurumlari, nispeten isleyen stabilitesi kabul edilebilir bir demokratik sistemi, duzenli giden ve kendisiyle buyuk miktarda ekonomik iliskin ve ticaretin olan bir ulkenin guneyinde daha devlet ile diplomasi ile alakasi olmayan, 19. yy milliyetciligine sahip, modern durumlarin idrakinden yoksun, asiret dusuncesine gore hayatini surduren kucuk bir devletcik kurdur ki, boylece bu kucuk devlet tum bolgeyi destabilize edebilsin, sana da baskalarina da sorun cikarsin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

bazı ülkeler amerikaya düşünce olarak yandaş oldumu ''görev tamamlandı'' modu oluşur amerikanın gözünde

fazla uğraşmazlar çünkü zaten o ülke içten düşüncelerle amerikan yandaşı propagandalarla amerikalaşmıştır

ırakta saddam sayesinde bu olmuyodu saldırıldı

türkiyede bu düşünce yapısı bazı yerlerde oturmaya başladı

buna karşı çıkanlarıda solcu komünist diye içeri atıyolar sürüyolar

belki onlarda böle düşünmüyolar ama amerikadan korkuyolar saldırı altında kalmak veya muhattap olmak istemiyolar

mücadele yerine kolaya kaçıyolar

mücadele edenleride yok ediyolarki amerika güvensin

bu maalesef böle!!![hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 14 December 2003 21:25 tarihinde demiş ki:

ırak halkı sadece cahildir. ve amerika cahil toplumlara ne yapacağını çok iyi bilir

yok canim merak etme, irak halki da cok iyi biliyordu. kuzey iraga gaz bombasi atildiginda bi suru esnaf yine kalasnikofu kapip kutlamaya cikmisti yuce saddami.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 14 December 2003 21:19 tarihinde demiş ki:
masumiyetlerini yargilamak bana duser. benim guney sinirimda kendi ogullarini gonderdikleri ordu tarafindan kendi uyesi olduklari ve kalasnikofla kutladiklari partinin liderinin emriyle binlerce insana gaz atildi, bu binlerce insan da sonra benim ulkeme goc etti. catir catir masumiyetlerini yargilamak bana dustu, yargiladim bile. sanki adamlari siraya dizdiler de toplu imha kampina sokuyorlar zanneder goren. sivil yerlesim yerlerine yolunu sapan bombalar dusmeseydi ne denecekti acaba.

Ne hakimsin ne savcı! Hayır paşam sana düşmez! %80 i rezil insanlar olsa bile -ki tahminim öyle olmadığı üzerine- geri kalanlarının senden benden farkı yoktur! Istediğin kadar uğraş amerikan hükümetinin masum halka saldırdığı gerçeğini haklı gösteremezsin!

said:

aynen oyle. saddam orada 30 yildir duruyordu. 30 yildir ne isterse de yapti, kimsenin bi tarafi da yetmedi onu devirmeye. ne oldu sen mi devirmeyi tercih ederdin eskaza kuveyt gibi

ya tabi, Birleşmiş Milletler yok Nato yok bu dünyada hakimide savcısı da avukatıda da amerika olmuş cezasınıda kesmiş hey yawrum vahşi batı sanki bura
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 14 December 2003 21:28 tarihinde demiş ki:
bazı ülkeler amerikaya düşünce olarak yandaş oldumu ''görev tamamlandı'' modu oluşur amerikanın gözünde

fazla uğraşmazlar çünkü zaten o ülke içten düşüncelerle amerikan yandaşı propagandalarla amerikalaşmıştır

ırakta saddam sayesinde bu olmuyodu saldırıldı

türkiyede bu düşünce yapısı bazı yerlerde oturmaya başladı

buna karşı çıkanlarıda solcu komünist diye içeri atıyolar sürüyolar

belki onlarda böle düşünmüyolar ama amerikadan korkuyolar saldırı altında kalmak veya muhattap olmak istemiyolar

mücadele yerine kolaya kaçıyolar

mücadele edenleride yok ediyolarki amerika güvensin

bu maalesef böle!!![hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

misir ? libya ? ? yemen ?? bunlar amerikan yandasi mi ? bunlar daha psikopat iraktan ? ee neden bunlara saldirmadi amerika amerikan yandasi yapmak icin ?

belki de gercekten radikal solcu ya da sagcidir amerikan dusmani propagandacilari hic dusundun mu ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

kendi ağzınla sölüyosun bunlar daha psikopat ırak tan diye amerikanın herşeye gücü yetmez özellikle o saydığın ülkelerle baş edemez

zaten amerikanın herşeye gücü yetseydi bu saldırılar ırakla afganistanla kalmazdı ve

saldırı için nükleer başlık v.s bahanesi uydurmazlardı[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...