Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Klavye ve mouseu kilitleyecek parola girince açılacak tekrar[hline][ no pain, no gain ! ][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ekran koruyucuna şifre koy extra programa gerek kalmaz. ama bu işi yapan bir çok programda var. hatta eğer windows 2000 yada XP kullanıyordan ekranı kilitle diye seçenekleri var.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ben bulamadım tarif eder misin mümkünse:)[hline][ no pain, no gain ! ][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hangisini bulamadın bi sürü şey yazdım oraya : ) bu arada winXP mi yoksa win2k mı kullanıosun ? icq ya gelirsen daha çabuk yardımcı olabilirim. foruma bakmaya üşeniyorum çünkü .. (birde yazdıktan sonra ha bire ctrl+s yapıyorum irc de de forumdada ... )[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Tum Linux Pencere Yoneticilerinde Lockscreen var istiyorsan :) Ama windows icin bilemeyecegim.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 sharky abi para mı alıyon linux reklamları için yoksa mikro$oft a mı çok gıcıksın ... ikincisi sanırım .. neyse ... ehuuhe komik geldi bi an ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Tabiki microsofta gıcık. Gıcık olmuyan kim var ?[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 windows tuşu + L işine yarayabilir. Tabii mouse'u kitlemiyor.[hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 19 December 2003 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ha birde şöyle bir program var, Mouse Kitlemece[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Teşekkürler windows tuşu l işimi görür :)[hline][ no pain, no gain ! ][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Deep-Night, 19 December 2003 21:27 tarihinde demiş ki: Klavye ve mouseu kilitleyecek parola girince açılacak tekrar[hline][ no pain, no gain ! ][/i] klavye kilitlenince nasıl parolayı yazacaksın peki?[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Arka desene html koyup şifre istemesini sağlıyordum ama arka desen sürekli refresh olduğu için sürekli şifre istiyordu:) ama desktopun kullanılması engelleniyordu[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar