Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarı kilitleyen bir program var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekran koruyucuna şifre koy extra programa gerek kalmaz. ama bu işi yapan bir çok programda var. hatta eğer windows 2000 yada XP kullanıyordan ekranı kilitle diye seçenekleri var.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Mesaj tarihi:
hangisini bulamadın bi sürü şey yazdım oraya : )
bu arada winXP mi yoksa win2k mı kullanıosun ?
icq ya gelirsen daha çabuk yardımcı olabilirim. foruma bakmaya üşeniyorum çünkü ..

(birde yazdıktan sonra ha bire ctrl+s yapıyorum irc de de forumdada ... )[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Mesaj tarihi:
Tum Linux Pencere Yoneticilerinde Lockscreen var istiyorsan :) Ama windows icin bilemeyecegim.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
windows tuşu + L işine yarayabilir. Tabii mouse'u kitlemiyor.[hline]mesela beş

[Bu mesaj Oky tarafından 19 December 2003 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 19 December 2003 21:27 tarihinde demiş ki:
Klavye ve mouseu kilitleyecek parola girince açılacak tekrar[hline][ no pain, no gain ! ][/i]

klavye kilitlenince nasıl parolayı yazacaksın peki?[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Mesaj tarihi:
Arka desene html koyup şifre istemesini sağlıyordum ama arka desen sürekli refresh olduğu için sürekli şifre istiyordu:) ama desktopun kullanılması engelleniyordu[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu.

"ZzZzZzZZzZ"
"Site kapandı site!"
"ZzZzZzZzZz"
"*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" !
  • Yeni Oluştur...