Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS2 Aldım !

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Sonunda be .. Doğubank tan sipariş ettik yarın gelicek kargo ile çok heyecanlıyım artık bende evde arkadaşlarımla winning eleven oynayacam nihoho 530 küsürdü normalde üstüne bi orjinal kol birde memory card ekleninde 600 küsür e falan patladı neyse şimdi eski ps2 cilerden bana oyun tavsiye etmesini istiyorum çünkü buradaki kopya(fiyata bak fiyata) 15 milyon o yüzden düzgün oyun almak istiyorum..
Arkadaşlardan topladıklarım:
Winning Eleven 6
Devil May Cry
NBA Live 2003

Bu oyunlardan bir tek Devil May Cry i bilmiyorum nasıl bir oyundur güzel midir ? ayrıca alınacaklar listesinde kesinlikle ve kesinlikle winning eleven 7 var o yüzden onu tavsiye etmeyin hadi bakim görim sizi :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Sosyal ağlarda paylaş

En azından Kotor varsa ps2 de orda oynarım eheh madem makina artislik yapıyor du bi bakayım oyunlara..[hline]KinGpiN the striked sazan
Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunları öneririm,bilmem başkası ne önerir:)
+prince of persia sands of time
+Final Fantasy X-2(RPG)
+SSX3(Snowboard)
+Manhunt(Action)
+NBA 2004
+MGS 2
+Jack2(Platform,Action)
+Hunter The Reckoning(Action)(2kişi oynaması ayrı bi zevkli)
+Dynasty Wariors4(Action)(Bu da 2kişi oynaması ayrı bi zevkli)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

sağolasınız arkadaşlar.. kotor çıkacak mı bu arada ? off acayip heyecanlıyım ya yarın geliyor :D nihehe bu arada peder digicam aldı 5.3 mega pixel onlada çekip gönderirim resmini
:)[hline]KinGpiN the striked sazan

[Bu mesaj theKingpin tarafından 15 December 2003 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4 oyun aldım :)
WWE SMACKDOWN [özel bi yeri var eheh]
LOTR:Return of the King
Final Fantasy ( bunu aldım ama bütün serilerinden bir şey anlamamışımdır bundan da anlamadım yine olduğu gibi sıktı)
Winning Eleven 7 ( aldık içinden pes3 karışımı bişey çıktı lol delirecem)[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

off be loading şimdi gördüm dynasty i öff nası cnm çekti ne zevkli bi oyundur o!!!

kingpin bnce;
goblin commander- unleash the horde
sphinx and the cursed mummy
worms 3d
gladiator-sword of vengeance
jak2
lotr tüm seriyi al :)
legacy of kain defiance
ratchet and clank 2
fifa 2004 al
nba live 2004 al
winning eleven 7 al :D[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

[Bu mesaj canbir tarafından 17 December 2003 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

goblin valla güzel oyun 2 kişide oynanabiliyo.
strateji oyunu oluyor.
3 tane kabile seçiyoruz ve her kabilenin kndi binaları,askerleri var onları yapıyoruz saldırıyoruz,altın topluyoruz,mana topluyoruz öle yani.[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni oyunlar aldım arkadaştan
NBA Street vol.2
Burnout
Virtua Fighter 4
Dead to Right

bakalım yükseltmeye çalışıyoruz koleksiyonumuzu :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şu anda NBA üzerinde yoğunlaşmış durumdayım eheh jordan dehşet bişey ya :) gamebraker yapıp duruyorum paso bide biri demiş fifa al diye yahu winning eleven dururken fifa mı alınır :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

birinden aldığım duyuma göre usb portlu her mouse oluyormuş ama mouse olan oyunlarda kullanabiliyormuşsun age of empires gibi .. bu arada winning eleven 7 yi hiç bir yerde bulamıyorum aldım cd yi winning eleven 7 yazıyor içinden pes3 tarzı bişey çıkıyor deli olacam ya..[hline]KinGpiN the striked sazan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...