Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 evet cat ders programı öğretmene göre yapılmaz özellikle sanırım ilkokul öğretmenleri yapıyo bunu grr :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Hayırrrrrr! Olaaamaaaz! Kesinlikle karşıyım! Ben mezun olmaya yakın yapamazlar bunu...Yapamazzzlaarrr..ühüüüü..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laconis Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Ya bakın en basta serbest kıyafet gelmesini bende istiyordum ama devlet okuluna gidene kadar.. Ben Balıkesir de okuyorum okulda ki kisilerin gecim sıkıntısı pek olmasa da mesela benim kolumda bir saat goruyorlar hemen atlıyorlar ne kadar a aldın filan... Solemek istemiyorum sewmem cunku sizene diyip gecerim veya 200e aldiysam 100 derim filan bide bunu kıyafet boyutunu dusunursek yok hip pop cısı yoq metalcısı filan... Serbest kıyafet gelmemelidir ne zaman Turkiyenin ekonomisi duzelecek ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 tikky= kıroyum ama para bende! kendime lakostan don alırmıyım,alırım! sonra,tuvaletemi yapıp k.çımı silmeyip onu kirletirmiyim,kirletirim! kahrolsun tikkyizm![hline]From all the unborn chicken voice in my head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar