Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Evet değişik bir sisteme giriliyor eğitimde... Artık kitap defterler okulda kalacak, serbest giyilecek ve evödevi olmayacamış dün haberlerdede söyledi sanırım daha meclisten geçicek uzun süresi var :) Neyse bakalım ne olacak...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 YAVASSS burasi turkiye yok oleee!![hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Nereden duydun? Hatırladığım kadarıyla Erkan Mumcu çok haklı olarak serbest kıyafet olayına karşıydı, ev ödevlerini iptal etmekte mantıksız olur. Kaynağı var mı haberin nette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Ehehe ama olsa ne ii olurdu düşünmesi bile süper ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 evet var atv haberde gördüm... bugün yoldan geçen çocuklarda konuşuyordu...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 sebest kıyafet ne mantıkla yapılıyor anlamadım bu ülkede ekonomik özgürlük ekonomik eşitlik salasınlar önce bir insan hergün ayrı ayrı kıyafet giyerken bir digerinin giyememesi bu adamların ayıbı şimdi bu sistemi nasıl getirmeye çalışırlar anlamıyorum. biri bütün sene aynı pantolon ve gömlegi giyerken bir öteki denyo da arkadaşlarıyla marka yarışı yapması... made in turkey[hline]Mein Kampf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Bu düşünmesi senin benim için güzel birşey fakar biraz geniş çapli düşünürsen ogrenciler arasinda statü, fakir-zengin ayirimina yol açacagi gibi ogrencilerin psikolojik gelişmesinde problemler yaratacaktir. Düşünsenize her kitleden insanin oldugu bir okulda okuyorsunuz. Tikky dedigimiz kisim da mevcut. Zaten su anda bile üniformalari kendi marka zevklerine göre degistirip esnekleştiriyorlar, birde üniformalar kalktiginda ailesinin gelir düzeyi yüksek olmayan ogrenciler sade kiyafetlerle gelirken o ögrenciler marka kiyafetlerle gelip diger sade giyinen ogrencileri psikolojik olarak ezip onlari da bir şekilde bu kiyafetlere ulaşma istegiyle dolduracaklardir. Dolayisiyla bu ogrenciler ya bu kiyafetleri ailelerine zorla aldirarak bütçelerini sarsacaklardir ya da çalma yoluna gideceklerdir. Dolayisiyla toplumda şiddet ve kleptomani problemi olan bir nesil gelişecektir.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 diğerlerini bilemem ama ev ödevi denilen şey son derece mantıksız, yaz atatili ödevine karşı değilim ama opkul zamanı ödev verilmesiyanlşış onun yerine okuldan sonra etüd saatleri olsun daha yararlı[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ben anlıyamıyorum zaten fakir kişiliklerini zengin kıyafetlerlemi örtbas etmeye çalışıyorlar[hline]Mein Kampf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 özeniyorlar daha doğrusu gereksiz yere özendiriliyorlar reklamlar vasıtasıile beyinlerinini ücra köşelerine bende bu markalardan almalıyım sentezi işleniyor ama hiç biri gidipte pazardaki malda aynı bu da aynı demiyor... haa mesela Versace ın gömlekleri vardır onlara birşey diyemem onlar haklı olarak pahalı çünkükumaşları yanmaz kumaştan daha önce bir arkadaşım gömleğin üstüne sigara düşürdü gömleğe hiç birşey olmadı ama henüz yanmayan kazağı üretemediler :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 kıyafet olayına bende karşıyım.devlet okulunda okuyorum ve ekonomik durumu çok iyi ve çok kötü insanlarla iç içeyim ben giyerim o giyer ama osman cafer giyemez kötü olur hadi erkekte o kadarda olmaz desek kızlarda durum berbat olur bide onlar cıvıtır ev ödevi olayıda benim için bişey değişmiyor vermiyolar verselerde yapmam lol.hatırlarım en son orta 2miydi orta 1 miydi neydi ödev yapmıştım evde ev ödevini bırakında sınavları kaldırsalar da daha bi rhat etsek .hatta eğitimi branşlara ayırsalar mesela sırf matematik fizik görmek ister öğrenci o branşa yönelir türkçe zorunlu olur[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 bizim okul 7 senedir serbest kıyafet[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 fizboz o kadar kolay degil. Tüm o bahsettigimiz markalar yabanci ülke mallari dolayisiyla sen onlara olan özenme yüzünden her yil yurt dişina binlerce dolar yolluyorsun. Zeva mi şimdi? Çok mu lazim yani?[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 tikky,anti-tikky ikisi de aynı kafa ikisi de boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 evet dogrusu kıyafet olayı kötü ama ödev ve kitap olayı iyi olabilir ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Bence anti-tikkylik mantik çerçevesi içine oturmus bir düsünce tarzi. Karekterinde bir yere gelememislik gedigini kapatmak ve kendini onemli biri olarak göstermek için sadece marka giyinen insanlarin eleştirilmesi gayet normal.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Ödev olmasın serbest kıyafet olsun ders saatleri kısaltılsın gunluk ders sayısı azaltılsın. iyiolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 said: fizban, 11 Mart 2003 21:35 tarihinde demiş ki: ayıptır sorması da o tikki kesimin kişilikleri giyimleri bi tarafınıza mı batıyo da bu kadar kurcalıyonuz ? alala bırakın giysinler, size ne b[hline]fighting for peace is like screwing for virginity ben onların giyimlerine bişey ddemiyorum tikkylik sadece giyimle olmaz ki bu ayrı bi polemiktir.ben kendim içinde sorun yapmıyorum durumum iyi çok şükür ama ben ve diğer arkadaşlar başkalarını düşünüyolar.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 eheheheh serbest eğitim sistemi olur inşallah artık bol bol bilgin başında oluruk :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Anti-tikky marka giymeyen giyenlerden nefret eden diye biliorum(yanlışsa duzeltiniz) bu yuzden,ikisi her ne kadar farklı hatta karsıt dusunceler olsa da aynı noktaya geliyor.Biri marka giymez,sevmez, dieri giyer,giymeyenleri ezer... Mantıklı dusunen istedigini giyer ve takıntıları olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ehehe doğru...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mantikli düşünen birinden birini seçer fakat yine karekterdeki gedik önemlidir burda... O yüzden o tip insanlara karakterlerini düzeltmeleri için yardimci olmak gerek.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Niye birinden birini seçmek önemli olsun ki? Atıyorum,dkny t-shirt var,çok da begendim..begendiysem niye giymeyeyim ki,giyerim.Sırf anti-tikky yim veya tikky im diye belli şeyler giymemeli normal bi insan. Boşu boşuna sınır koymaya gerek yok. Rahat olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 said: Tarist_Windveil, 11 Mart 2003 21:46 tarihinde demiş ki: Anti-tikky marka giymeyen giyenlerden nefret eden diye biliorum(yanlışsa duzeltiniz) konu felaket saptı neyse ama anti tikky böyle olmaması gerek şahsen kimseden nefret etmem sadece uyuz olurum tikkyler gibi ama marka da giyinirim ama bunlada hava atmam atanları da sevmem. kalıbı ile değer biçme biçenlerlede ilgilenme bu kadar basittir çok kasmican o tikky kahretsin die.takıl ne istiyosan onunla konu zaten tikky değil gelir düzeyindeki sorun idi uzadı ve kitapların okulda bırakılması çok iyi valla :)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar