jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 praw palavracının tekidir[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 kız tavlamak için gitara başladım feci sardı şimdi aşmış bir bass gitarist olmak için kıçımı yırtıyorum...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 jankis e çağatay tecavüz etti hazırlık 2 de AHA SÖÖLEMİCEKTİM SÖÖLETTİN İŞTE İFTİRACIIII[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 2 Aydır Body yapıyorum[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 hazırlık 2 de çaatay ayyaşını tanımıyodum düzgün itiraflar et[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 prawler bir gece sabah 4:30 a kadar hiç durmadan konuştu beni uyutmadı :) (amma eğlenmiştikl haa:) )[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Birinin sana tecavüz etmesi için illa tanıman mı lazım? Önce oturup konuşacaksınız kanka olcaksınız sonra sana tecavüz edecek ehehe[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] [Bu mesaj Prawler tarafından 05 Şubat 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 ulan bobacum yaırn kadıköydeyim geliim kaliim yarın sizde olur mu heh?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 baba varevde posytaliimtakılırız[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 nereye postalican olm icq dan mesaj şeet te konuşalım listede bulamıyorum seni[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bwhahwhha :D Geyiği döndürmüşünüz döner... İtiraf ediyorum...Yazın Matematikciyi fecii dövecem.. itiraf ediyorum...Birini boğazlamak hatta üzerinde Sw kasmak istiyorum...O derece İtiraf ediyorum...Şimdiye kadar hiç aşkım olmadı!!!Hiç bir kızla çıkmadım! itiraf ediyorum...YANLIZLIKLA AŞIĞIM... :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: Prawler, 04 Şubat 2003 23:49 tarihinde demiş ki: küçükken asansorun katlarla birlikte yukarı çıktığını snaıyodum saçmalık ahaha[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Yemin ederim ben de öyle sanıyodum ZUhahahah[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff -Trip atmaya değil, lafa atmaya geldim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ben küçükken ninja hocam var die arkadaşlarımı kandırırdım :)[hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 heyt be kara murat değil misin :))) itiraf ediyorum okula boncuklu tabancalardan götürüp hocaya sıkmıştık...sonra kaçma çabaları arasında disipline mahkum olduk!!! ititraf ediyorum küçükken bahçedeki çaresiz minik köpeciğe kendi bokunu yedirtmiştik!!! IYYY İĞRENCCHHHH!!!![hline]Neden bekliyorsun ki? Haydi Tıkla! Hey sen kime diyorum!! Bak hala tıklamıyo Olum Tıklasana bak eğlencez Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun? Tıkladın mı? Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 monitörü yakmıştım:D[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 monitörü yakmıştım:Dbi gün hiç kapatmamıştım yandı sonra evdekileri kandırmaya çalıştım bu doğladır her yılda 1 olur diye:P:D[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Eheh süs olması gerken (ucu körleştirlmiş) kılıcın ucunu yontup keskinleştirdim ama bu sırada kılıcın her tarafınıda çizktirdim[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar