Mix Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 selam mafia 1 de bi sorun yasiyorum. free rie yaptigimda normal oynuyorum oyunu ama new game e bastigim zaman ilk basta demoyu gosteriyor sonra an offer you cant refuse bolumunu yukledikten sonra siyah bi ekran geliyor ve bisure sonra oyun kapaniyor kendiliginden cozumu bilen var mi? bide lotr rotk un cdkeyini bilen varsa yollarsa cok iyi olur.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mafia'nın patchi var mıydı hatırlamıyorum fakat bulursan yüklemeyi deneyebilirsin.Ekran kartının sürücülerini de yenilersen belki birşeyler olur.Free Ride'da oynayabilirken,senaryoda niye oynayamıyorsun anlamadım. CD Key alış-verişide yasak forumlar üzerinden ama birileri yollar belki özel mesajdan sana.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 free rideda oynarkende takiliyor bazen kitlenip kaliyor o zaman cdkeyi ozelden gondersin bilen lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar