screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ben bazı oyunların internetten müziklerini arıyorum şu ana kadar diablo 2 nin tüm müziklerini indirdim baldurs gate in de arıyorum baldurs gate inkileri nerde bulabilcegimi bilen var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 yok midi tarzında istemiyorum kazaa da pek hoş değil mesela diablo icin http://public.planetmirror.com/pub/blizzard/diablo2/Mp3ofTheWeek/ bu siteden bir sürü şey buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Bu arada nfs underground ın müzikleri de fena degilmis akldıma gelmisken red alert 2 nin müziklerinin adresini bilen varsa linkini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 http://www.interplay.com/interact/downloadlist.asp?Dltype=1 bg nin müziklerini de buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 İlk diablo'nun köyde çalan müziğine hastayım[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ooo , d1 muzikleri zaten aşmıştı,yapan adam ödül falan aldı hatta..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Silent Hill 2 müzikleri de çok iyidir tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 www.teambg.com bu sitede infinity motoruna sahip olan oyunların(bg.bg2.iwd.iwd2)müzik dosyalarını .waw a çevirmeye yarayan alet var.Ha bu arada iwd 1 de easthaven ve khuldar da (yalnış yazıyor olabilirim)çalan müziklerin üstüne müzik,jeremy soule ve howard drossin üzerine de müzisyen tanımam bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar