Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ADSL aldık nete giriyoruz 10 15 dakika sonra kopuyor sonra tekrar bağlanıyor sonra tekrar kopuyor. Bazende bağlan tuşuna tekrar basınca sanki kasadan reset e basmışın gibi restart atıyor kendi kendi kendisine . Olayın ne olduğunu anlamadım bilen birisi varsa yardımcı olun bi zahmet .. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 belki bir çakışma vardır reset konusunda kopma işini bilemiycem. bendede geç saatlerde 12den sonra kopuyor anladığım kadarıyla çalışmalar hal sürüyor tam portlar hazırlanmadan kullanıma sunulmuş diye duymuştum biryerde.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bendede bu kopma olayi var hatta fakayi yemek uzere idim topic accaktimda bi okiyim dedim hah buşdum guzelde oldu bendeki sorunun aynisi kopma olayi 3 gundur aglatiyo beni resmen ozellikle sabah karsi 5 6 siralarinda kopma olayi abariyo her 2 3 saniyede bi kopuyo falan gelmiyo 1 dk bekliyorum igrenc bi durum bu arada networkteyim ben acaba ondan dolayi bi sorunmu olur diye dusunuyorum insallah bilgili birileri vardir bu konuda bana su sebepten dolayi kopma olabilir diyebilicek birileri varsa sevinirim[hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L1 - Kay Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L2 - Kay Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin Astinus lvl 50 Paladin RR 3L0 - Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar