ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Beyler www.fifacenter.org bakıyorum sadece turkish league patch'i icin ... Cıktıysa ba$ka bi yerde bana adresini verir misiniz eger cıkmadıysa cıkma ihtimali var mı ?[hline] edit:oharea [Bu mesaj ZeuZ tarafından 14 December 2003 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Ikı kere yazmısım sorry [Bu mesaj ZeuZ tarafından 14 December 2003 13:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 sadece okumayalım beyler cewap ta yazalım pls up[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 çıkarsa zaten fifacenterda çıkar o yüzden bekliicez daha[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 valla simdi orendim Cd olarak cıkmı$ galiba ole dediler bizim cafeden ? Dorulugu onaylanabilir mi ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Peki hala landan multi oynıyamıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 O oynanıyor fifa04 autorun'dan update'i sec yukluyo , multi ve tu$ dei$tirme olayıları gelmi$[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 çıktı: http://www.soccercenter.net/fifa/?sayfa=HaberDetay&haberid=1408[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar