BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Haha Sibel Can'ın oldugu programa cıktı Sibel Can'a 10 dakika ıcınde yazmıs oldugu nacizane sarkısını soyledi. ROFL tapıyorum bu adama yaç[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 hah muhteşem ya bu böyle geyiğine çıksa arada programlara güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Bivrip, 14 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: mauahu üç şarkısını da indirdim bilgisayara ölüorum! şşt şşt hülya cama çık bu kalbim sana kaçık[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Alırım Senden Sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TUm Yetkimi.... Haydi de Haydi Dunyaaa :D abi yardıldım zuahah kopuom suan abimle ya of of bu arada Bivrip nerden buldun 3 mp3 unu bende sadece 1 taneswi war oda aLIRIM Senden sonra tum yetkimi :P Dİgerleriniide yollarsın bi ara Icqdan ok[hline]..::Never Be The Same Again::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 oha gece olmus bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar