Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Varmı bilen:) ama alev efekti felan olsun ses ekleme olsun kare kare açıp efek yapma olsun[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 pinnacle studio iyidir.ama nerden bulursun bilemiyecem.bana kamerayla beraber geldi[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 sen yaşıyor muydun yahu, merak etmeye başlamıştım nerde bu çocuk diye? en son bir elinde lehim diğer elinde devreler birşeyle uğraşıyordun ( adını unuttum ufak ampüller filan)[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konu dışına bakmamışsın hiç yaf:) ordaydım ben 3 4 gündür[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Download.com daki yorumları okudum 100mb iiçn berbat diolar[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Video edit magic[hline]sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ulead Video Studio 7 Ahan buda linki[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 19 December 2003 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 senin bilgisayarinda calisicak en iyi editing programi premier dir adobe.com[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 yanlız adobe premiere profesyonel yazılım die duydum yani aşmasın bizim gibi ev kullanıcılarını?[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 adobe after effects'de güzeldir, öneririm.[hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 20 December 2003 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar