BlitzeR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ya millet bana şöyle gusel oyun tavsiyeleri gerekiyo... ne oynasam bu aralar sizce? ama uzun sureli gsl konulu bişeyler...[hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kesinlikle final fantasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ya aynı zaman da oss ye hazırlandığım için kendimi ff e kaptırmak istemiyom... söyle daha aksiyon bişeyler lutfen :)[hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 walla uzun sureli guzel konulu demissin ole en iyi oyun ffdir.. onun dısında hem aksiyon hem uzun sureli hem guzel konulu pek bilmem ben ama ne alırsan al kendini kaptıracagın icin ff al derim o oyun oynanmaz yasanır falan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 onimusha oyna dicemde puzzlelari deli edio[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 eet eet o puzzlelar yuzunden elimdeki kolu yere fırlattım da allahtan bisi olmadı cok uyuz edio adamı ama onun dısında cok guzel oyun onimusha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Manhunt ve prince of persia:Sands of time ikisini de kesinlikle öneririm.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Bathory, 19 December 2003 20:53 tarihinde demiş ki: walla uzun sureli guzel konulu demissin ole en iyi oyun ffdir.. onun dısında hem aksiyon hem uzun sureli hem guzel konulu pek bilmem ben ama ne alırsan al kendini kaptıracagın icin ff al derim o oyun oynanmaz yasanır falan ;) ya zaten doğru duzgun ders çalışmıyom bide gitcem ff alcam iice kopucam oss den korkuyom walla alıp oynamaya... ama alıcam galiba başka yolu yok :-)[hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar