Natural Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bana çok fazla olan bişey bi grubun vcd'sini izlediğimde konser bitince acayip gaz yaparım ve gitar çalmaya başlarım falan. bugün megadeth rude avakining'izledim ve 3 saat durmadan gitar çaldım... bazıları çok beyendikleri kişileri izleyince ''çalasım gelmio hevesim kırılio''der... ben tam tersine acayip gaz yapiorum... sizde bu gibi durumlar oluo mu?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 17 December 2003 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 öyle bi oluyo ki hemde aklın hayalin durur, pazar sabahıdır erkenden kalkılır,(yazacaklarım kaykay filmleri, anlamsız gelicek size ama olsun:)) önce cky2k ardından flip-sorry, hemen ardından zero-dying to live sonrasında cky3k, ve son olarakta zero-misled youth izlenir, göz açıp kapayıncaya kadar kaykay elimde kapıdan çıkıyo olurum, doğru meclise giderim ve ardından o gazla 5-6 saat kayılır, eve haşat bi durumda geri dönülür yatağa yatılır, gözlerini kapadığında hala kayıyomuş gibi bi hisle mutlu olur uykuya dalarsın, hayatımda yaşayabilceğim en güzel gün de olur ayrıca[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 niye garip gelsin bende aynen öle yapiodum...flip-sorry çok hoştur... board'um hala duruyoama hiç kaymiorum üşeniorum bi ollie yapabiliorum zaten deck darkstar grindking truck'ler neyse konuyu dağıtmıyalım... nerde kayiyosun bu arada...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bi süre sonra izleyip zewk alamamak başlıo möüziğe fazla dikkat etmekten ozman gör sen olayı[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 pati deki kaykaycı sayısı bi elin parmağını geçmez diye tahmin ettiğimden öyle dedim :) ben ankaradayım mecliste ve meydanda kayıyorum genelde[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 cunning stunts lafını duyunca bile elim gitara gidiyo..;)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 doaldir bana da oluyo ama asil kotu olan ne biliyonmu??? vcdleri divxleri izleyipte yaninda gitarinin olmamasi ve bi sure sonra kendinden gecip t-shirt'unu gitar zannetmek[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: DeamoN, 17 December 2003 21:42 tarihinde demiş ki: bi süre sonra izleyip zewk alamamak başlıo möüziğe fazla dikkat etmekten ozman gör sen olayı[hline]bornozlu canavar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 esas şarkılarla azıp etrafında hayali bi bateri düşünmek var ve o zaman hareketlerin komik gözüküo işte :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 :d ewt bana çok fazla oluo o...vcd izlerlken değilde aklıma bi parça gelince bile gaz yapıp baget sallamay başliorum falan :D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar