Natural Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bana çok fazla olan bişey bi grubun vcd'sini izlediğimde konser bitince acayip gaz yaparım ve gitar çalmaya başlarım falan. bugün megadeth rude avakining'izledim ve 3 saat durmadan gitar çaldım... bazıları çok beyendikleri kişileri izleyince ''çalasım gelmio hevesim kırılio''der... ben tam tersine acayip gaz yapiorum... sizde bu gibi durumlar oluo mu?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 17 December 2003 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 öyle bi oluyo ki hemde aklın hayalin durur, pazar sabahıdır erkenden kalkılır,(yazacaklarım kaykay filmleri, anlamsız gelicek size ama olsun:)) önce cky2k ardından flip-sorry, hemen ardından zero-dying to live sonrasında cky3k, ve son olarakta zero-misled youth izlenir, göz açıp kapayıncaya kadar kaykay elimde kapıdan çıkıyo olurum, doğru meclise giderim ve ardından o gazla 5-6 saat kayılır, eve haşat bi durumda geri dönülür yatağa yatılır, gözlerini kapadığında hala kayıyomuş gibi bi hisle mutlu olur uykuya dalarsın, hayatımda yaşayabilceğim en güzel gün de olur ayrıca[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Natural Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 niye garip gelsin bende aynen öle yapiodum...flip-sorry çok hoştur... board'um hala duruyoama hiç kaymiorum üşeniorum bi ollie yapabiliorum zaten deck darkstar grindking truck'ler neyse konuyu dağıtmıyalım... nerde kayiyosun bu arada...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bi süre sonra izleyip zewk alamamak başlıo möüziğe fazla dikkat etmekten ozman gör sen olayı[hline]bornozlu canavar
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 pati deki kaykaycı sayısı bi elin parmağını geçmez diye tahmin ettiğimden öyle dedim :) ben ankaradayım mecliste ve meydanda kayıyorum genelde[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 cunning stunts lafını duyunca bile elim gitara gidiyo..;)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 doaldir bana da oluyo ama asil kotu olan ne biliyonmu??? vcdleri divxleri izleyipte yaninda gitarinin olmamasi ve bi sure sonra kendinden gecip t-shirt'unu gitar zannetmek[hline]-->Four String Magic<-- time well [i]wasted
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: DeamoN, 17 December 2003 21:42 tarihinde demiş ki: bi süre sonra izleyip zewk alamamak başlıo möüziğe fazla dikkat etmekten ozman gör sen olayı[hline]bornozlu canavar +1
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 esas şarkılarla azıp etrafında hayali bi bateri düşünmek var ve o zaman hareketlerin komik gözüküo işte :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK?
Natural Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 :d ewt bana çok fazla oluo o...vcd izlerlken değilde aklıma bi parça gelince bile gaz yapıp baget sallamay başliorum falan :D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Öne çıkan mesajlar