Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya lütfen birileri yardımcı olsun allah rızası için...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kaç kere topic açtım bilmiyorum ama cevap yok lütfen bir sonuna kadar okuyun...
olay şu: 2 Bilgisayar vardı bunlarda internet paylaşımı vardı bu bilgisayarlardan biri eski biri çok iyi (iyi olan amd barton 2500 1024 mb ram vs) sonra eski olanı değiştirdik (eski olan p2 win98 vs bişiydi) yeni bi tane aldık (celeron2000 winxp)... Şimdi bu değişen bilgisayara internet geliyo (kablo net) bu bilgde 2 ethernet var bi tanesi cable net için biri de diğer iyi bilgisayara gidiyo onda da internet var... Eskiden çok iyiydi wingate kullanırdım şimdi xp olduğu için wingate e gerek kalmadı internetim var ağ bağlantısı oluştur dedim falan oldu... ama ÇOK YAVAŞ yani Counter Strike da pingim yok ya da download hızımda bir ilginçlik yok ama misal Counter oynarken Deliler gibi lag oluyo pingim 30-40 olduğu halde... hareket ediyorum ama sonra 1 saniye sonra olduğum yere dönüyorum yani... anlatabildimmi bilmiyorum... bunun nedeni XP ile interneti paylaştırmamdır heralde... hadi wingate le paylaştırayım dedim... Wingate kuramıyorum çünkü xp zaten bağlamış wingate i kuramıyorum... Dedim bari xp de ağ ayarlarını silip öyle wingate kurayım sildim hatta ethernet driverlarını falan kaldırdım... gene de wingate i yükleyemedim hep şu aşağıda gördüğünüz hatayı verdi...

yani harbi deli olcam counter dan tut warcrafta hiçbişey oynayamıyorum... bi de bilgisayarda arada bir "firewall açık vs" gibi bir hata veriyor interneti paylaştırdığım... oysa ki 2 bilgisayarda da firewall yok... acaba xp nin kendi firewall u var da internet bu yüzden mi yavaşlıyo? yani ne biliyim bilen söylesin bir çözüm türetin... format atıp win 98 mi yükliyim diyorum da celeron olan benim değil babamın yani istemiyo adam... allah rızası için bir çözüm ya alnından öpcem yapabileni...[hline]İmza dediğin nedir ki?

Mesaj tarihi:
winXP çevirmeli ağdaki her bağlantı için otomatik olarak firewall ı açar zaten. download hızında bir ilginçlik yoksa sorun ağ bağlantılarında olmayabilir. kablo net kullananların çoğu download haricinde bir çok yavaşlıktan şikayetçi ve bu ADSL portları açıldığından beri ortaya çıktı. en azından öyle bir izlenim var. olayı yeni bilgisayara bağlama yani. ama yinede internet haricinde LAN üzerinde çeşitli hız testleri yap ve dene derim. mesela counter da server yap bir makinayı öteki ile bağlan bot ekle ve biraz oyna ... sonuca göre hareket et işte ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Mesaj tarihi:
geçende ben kurdurmuştum sana ağı
öpmemiştin anlımdan
icq da rasgelirsek anlatırıp
yoksa "network guide" diye arat bir forumda[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Mesaj tarihi:
abi baal senle kurduğumuzda wingate vardı o hoştu güzeldi bi de kablonet demiş diğer kişi abi ben 3 senedir kablonetim eski bilg varken de takır takır oynuyodum yeni bilg aldım ondan paylaştırıyorum yavaşlık var...
XP nin Firewallunu kapatıyorum bu sefer internet hepten gidiyor ne biçim iştir deli olacam vallaha ya saçma sapan bişi[hline]İmza dediğin nedir ki?
Mesaj tarihi:
"diğer kişi" olarak anıldığım için protesto ederek "TOPİĞİ AÇAN KİŞİNİN!!!" buda dahil olmak üzere hiç bir topiğine cevap yazmıyorum. ayrıca sevgili "TOPİĞİ AÇAN KİŞİ" yazdıklarımı tekrar oku. sana kabloyu yeni almışsın demedim. herneyse ya... "diğer kişi" burda noktalıyor yazıyı.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Mesaj tarihi:
:) ya tamam pardon hatırlayamadım adını yazıyı yazarken diyer kişi dedim.. baaluo uzun süredir tanıdığım sen de bu forumda daha önce hiç görmediğim birisin özür dilerim yani... affet...[hline]İmza dediğin nedir ki?
  • Yeni Oluştur...