Anason Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 nasıl buldunuz?ben çok sevdim nedense.özellikle kardan adam çok güzel olmuş.keza hediye kutusuda öyle.bi ss yakışır.
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ana neler var neler var bi resim isterim :)) uoda en sevdigim şeydi bu tarz hediyeler ehe her sene acaba OSI amcalar neler vericek diye beklerdim[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum.
Rapadura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bu sene gerçekten çok farklı ve çok güzel pop burda göreiblirsin hediyeleri http://update.uo.com/design_484.html ve aranızda şu kardan adamların fln değerlerini gösteren bi site bilen varmı hangisi rare hangisi değil
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bu kardan adamların isimleri matrix den calıntı gibi geldi eheh birinin adı morpheus digeri seraph dı birde neo trinity cıkarsa tamamdır :)
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 çok güzel yapmışlar çok beğendim valla. bir de account başına değil her char'a vermişler bi paket.
Dharma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 walla gerçek hediye olsa bu kadar sevinir miydim acaba diye düşünüyorum :-p çok tatlı hediyeler gerçekten. ben paketlerine bile bayıldım, holiday tree'nin altında çok güzel durdular walla, tavsiye ederim :)[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ya ben de o hollyday tree'leri soracaktım tam. nereden geldi onlar, geçen yılın hediyeleri mi?
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o agaçlar sanırım 2000 yada 2001den beri her sene veriliyodu[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum.
Dharma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kesin emin diilim ama, geçmiş yıllarda hediye olarak verilmişler bildiğim kadarıyla, ben evimi aldığımda chestlerden birinde deed olarak duruyordu, bu pub'la kullanılabileceklerini duyunca deli gibi sevindim :) bir sonraki pub'a kadar ağaçları dikebiliyoruz. ama sanırım artık onlardan edinmenin tek yolu satın almak[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin
Öne çıkan mesajlar