Anason Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 nasıl buldunuz?ben çok sevdim nedense.özellikle kardan adam çok güzel olmuş.keza hediye kutusuda öyle.bi ss yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ana neler var neler var bi resim isterim :)) uoda en sevdigim şeydi bu tarz hediyeler ehe her sene acaba OSI amcalar neler vericek diye beklerdim[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bu sene gerçekten çok farklı ve çok güzel pop burda göreiblirsin hediyeleri http://update.uo.com/design_484.html ve aranızda şu kardan adamların fln değerlerini gösteren bi site bilen varmı hangisi rare hangisi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bu kardan adamların isimleri matrix den calıntı gibi geldi eheh birinin adı morpheus digeri seraph dı birde neo trinity cıkarsa tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 çok güzel yapmışlar çok beğendim valla. bir de account başına değil her char'a vermişler bi paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 walla gerçek hediye olsa bu kadar sevinir miydim acaba diye düşünüyorum :-p çok tatlı hediyeler gerçekten. ben paketlerine bile bayıldım, holiday tree'nin altında çok güzel durdular walla, tavsiye ederim :)[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ya ben de o hollyday tree'leri soracaktım tam. nereden geldi onlar, geçen yılın hediyeleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 o agaçlar sanırım 2000 yada 2001den beri her sene veriliyodu[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 kesin emin diilim ama, geçmiş yıllarda hediye olarak verilmişler bildiğim kadarıyla, ben evimi aldığımda chestlerden birinde deed olarak duruyordu, bu pub'la kullanılabileceklerini duyunca deli gibi sevindim :) bir sonraki pub'a kadar ağaçları dikebiliyoruz. ama sanırım artık onlardan edinmenin tek yolu satın almak[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar