Diablo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Demin aldım oyunu geldim yukluyorum 2. cd yi yuklerken tak hata verio kapanıo herşey ne yapabilirim cd mi bozuk yoksa başka bişimi aynı sorunu yaşayan varmı?[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 rohk yazmışım pardon rotk olcak :D[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Ya cd bozuktur ya da yerin yoktur.ya da başka bişey,benim aklıma gelmiyo..Hata nedir ki?[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 evet dedigin gibi zaten required file or locate bilmemle corrupted dio yer bozuksa nereye atcam bunu:)[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 cd bozuk.git kafanlarında parala![hline]
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ii o zaman yarın deiştiriyim :) oynıyamadık tüh[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Ben aldım, yükledim, demo başladı işte başta filmden görüntüler sonra direk oyuna girdi. MEnüye gitmek felan yok direk girio. Lan bi dur tuşlar ne söyle. Yok :D Hemen uninstall ettim zaten. arcade bir oyun. Waypointler var. Oraya gelmeden ölürsen taaa en baştan başlıosun. Oyun içi güzel gibi ama firma batırmış. Gereksiz bir oyun.[hline]This Cat Scratches Free.
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 walla cd yi deiştirdim gene aynı hatayı verdi[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 tartışılmazda bence oyun çok güzel o waypointler çok uzak aralıklarla değil oyuna hardest başlıyo belki o yüzden zor gelmiştir normal oynadım benve direk başlaması bence çok güzel oyuna alı veriyo birden[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 da ben oyniyamadım :) hdd de 10gb yer var ama hala aynı hatayı verio[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 catscratch, bu nasıl bir anlayıştır ya direk oyuna girince kötümü oluyor yani? Hay allam ya oynamadan fikir edinmeyi anlayamıyorum.[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: Diablo, 08 December 2003 18:56 tarihinde demiş ki: rohk yazmışım pardon rotk olcak :D[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee rohk ne ya diyorum ben de ehere :lol:[hline]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Beyler checkpoint olayını abarttıkları için şifre ile oynamam gerekiyo.CTRL+ALT+SHIFT e basılı tutarak Numpad'den 7578 yazacaksın diyo heryede ölümsüzlük için.Ama yapıyom hiçbişi olmuyo.Biri açıklayablilrmi???[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Valla bana uygun deil oyun. Herzaman nefret etmişimdir checkpoint olayından. Zaten ekran kartı kaldırmıo. İncik boncuk ayar olması lazmki kaldırabilir duruma getirelim. Firmalar görselliğe bu kadar önem verdikçe klasik oyunların çıkma ihtimali azalıyor. En basit örnek olarak şunu veriim : Gran Tourismo 1 yada 2 AYNEN playstation'daki gibi grafikler ile pc'ye çıksa, need for speed felan kalmaz ortalıkta. Yada PES3 süper dandik grafiklerle yapılsa pc'ye. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 13 December 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Bu death Kingi kestikten sonra heryer çöküyor ya orda nasıl geçtiniz sol sol kaçıyorum ama illaki kafama iniyor koca taşlar[hline]sonunda yeniledim.
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 bu kadar kötü bir bölüm görmedim EA nın rezilliği topunun!! insan bari save seçeneği koyar. O kadar yol git, adam kes, tekrar kaç sonlara doğru öl...[hline]sonunda yeniledim.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Evet abi yaaa.Bide bende bi sorun var.Oyunu hep ''Hard'' seviyesinde oynuyon.Diğerlerini seçiyom oyuna dönüyom.Yine hard oluyo.Sizce neden???[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
regulus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 oyunun sağlam crack dosyasını bulmanız lazım ayrıca oyun gerçekten çok iyi taşların düştüğü bölümde nasıl takıldığını anlamış değilim sadece dümdüz koşarsan zaten durduramıyor hiçbir şey seni..save'e çok uzun olan ölüler yolu bölümü dışında gerek yok gibi birşey.waypointler ustaca yerleştirilmiş. oyuna direk girdi tuşları falan söylemedi demiş biri ilk bölüm tutorial zaten ne yapman gerektiğini nasıl saldıracağını nasıl tırmanacağını vs öğretiyor.o bölümü geçince menü çıkyıor zaten hatta co-op'a girerek çoşabiliyorsunuz(gamepad lazım)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza
SolidSnake Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bendede 2.ci cd de %50de hata veriyor ALLAH ALLAH çok garip yaw çizikde yok gibi.Ama cd-rom okumuo ne alaka[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Öne çıkan mesajlar