Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ahahaha lol![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 aaa ayıp.. büyüklere saygı :-p küçüklere sevgi :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: BonePART, 18 December 2003 21:12 tarihinde demiş ki: noldu natural seni kullanıp bir cop gibi bi kere mı attı snei kotu emellerine mi alet etti[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. Sen git milletin sevgilisini çekiştir... Çakal ya =).[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kemikılların kökünü kazıyalım[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 o zaman ben de kemikılları koruma derneği kuruyorum -Nesli tükenen kemikıllara bir yardım eli de siz uzatın[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 said: BonePART, 18 December 2003 21:12 tarihinde demiş ki: noldu natural seni kullanıp bir cop gibi bi kere mı attı snei kotu emellerine mi alet etti[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH Emaleth, 02 December 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bone'unkinin benzeri, şaka yollu asılmalara bi diyeceğim yok. böle topicler açio daha neapsın...okadar yapma etme diyorum sopayı hak etti...:D chemi'nin ne kötü emeli olcakki beni alet etsin...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bi de klonlanmı$ kemikılların pet shoplarda satıldını du$unun . Ne diyorum ben ya bu fikri Kemikal'a neden veriyorum ... Kimim ben ? Neredeyiz ? Saat kac ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ulan bi karfura gittik direk dağıtmışsınız beni! daaalın lan! bu arada evime kötü emellerle gelenler daha kötü bi halde dönücekdir! cephanelik gibi burası:)[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 evet öle şaghidim[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Aynen devam heh İlerde kimya mühendisliği falan oku hatta sen yaratıcılığın gelişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 zaten en istediğim şey o ama iş bulamıo kimyacılar[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kimyacılar varya kozmetik ve parfümeride para kırıyor, tabi çok iyi olacaksın. Bizim eski komşu kimya mühendisiydi parfümlerini karıştırıp bir kokular yapardı kalırdım öyle. Kızlaro kullanırdı kokuları tabi memnuniyet artardı :) chemical iyi ya, geçen sene ki menopoz hali gitti, ota boka saldırmıyor, yada biz alıştık benimsedik. chemical army e sponsorum bastrı chemo. :p[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 sen bu kafayla bomba yapar satarsın köşe olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Tüh lan Geç kaldık..GEyik yine sömürülmüş :D Aman...1 tane Chemi yetiyor..1 TAne daha gelse dünyanın ayarı kayar valla... Yok böyle iyi iyi.. Hatta Chemileri sevmek lazım *!Chemi ye hediye pakedi verir* *!içinde 10kg C4 ve 10kg çelik bilye olduğunu çaktırmaz..*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 *!bombayı etkisiz hale getirir c4 ile bilyeleri alıp kaçar*[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ahsudh :-)[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar