Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Heykel, resim vs. dersi verilen. Kalitesine emin oldugunuz istanbul ici bir yer biliyor musunuz? Anadolu/Avrupa yakasi farketmez. Varsa web adreslerini, telefon numaralarini yazabilir misiniz? Tabi tavsiye ediyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kendini geliştirmek için mi akademilere girmek için mi. ikincisi ise hangi akademi..[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Guzel sanatlara hazirlik kursu istemiyorum. Resim ve ozellikle heykel konusunda iyi egitim / destek veren bir atolyeye ihtiyacim var. Gerci boyle yerler illa ki guzel sanatlarada hazirliyor maddi kaygilardan dolayi ama o kismi beni ilgilendirmiyor. [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 17 December 2003 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 okul var mı yoksa çalışıyo musun hoca.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Marmara guzel sanatlar grafik tasarim bolumunden 2. sinif bittiginde London institute St. Martins'e yatay gecis yapip orda diplomami aldim. Su an bir reklam ajansinda art direktor olarak calismaktayim. Elim iyidir. Airbrush ile istedigim serseriligi yapamiyorum. Yagliboya ve heykel olayina girmek istemekteyim :) Bu kadar bilgi yetti mi hocam bir yer onermek icin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 fekat takdir edersiniz ki bunları anlamadam biyer önersem şifai konuşmuş olurum dıiymi. şimdi hem airbrush hem yağlıboya hem de heykelde iyi olan, bi de yetmiyomuş gibi ders vericek birisi bulmak kaldı. hemen aklıma gelen isim (muhtemelen tanıyosundur) meşhur storyboard çizeri animatör müzisyen ressam heykeltraş avcı ve karikatürist şafak tavkul oluyor. atölyesi var. yalnız yanına adam alıyo mu emin diilim. kadıköyde yeri. uygunsa senin için arayabilirim. ne kadar iyi bi insanım allahım![hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Aha bak anlatim bozuklugu sergilemisim... Airbrushla istedigim serseriligi yapamiyorum: Airbrush teknigimde herhangi bir sorun yok :) demek itedigim ihtiyacim olan sey firca + yogun boya, camur + alci + patine tarzi daha serkes ve disavuruk bir durum :) Bu arada bu atolye kadikoyun neresinde? Ben de Modaliyimdir da :) [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 17 December 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 tam bilmiyorum evine yakın ama. ariim mi adamı istiyo musun?[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 iyi mi bilmiyorum ama Kadıköy Uğurun sokağında hani şu çıkmaz sokak sağ kolda bir yer var oraya bir bak hem sana da yakın....[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Abiler atolye cok :) Dedigim gibi istedigim "Heykel" ve "Resim" konusunda ustalasmis yerler. Bu konuda tecrube/bilginizle yardimci olabilir misiniz onu sordum yoksa bende goruyorum biz soyleyiz biz boyleyiz diyen bilmemkacyuz brosur/flyer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bu gibi şeyleri "sanat atölyesi" adı altında bulmak zor. bi ustaya tabi olmak en doğrusu.[hline]unity100, 05 December 2003 19:06 tarihinde demiş ki: dagilin lan ! avrupa birligi, humanistler, greenpeace, spiritualistler, hayvan haklari koruma dernekleri ve hititler adina bu foruma el koyuyorum. hepinizi kogusturacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Empoze edilmek degil imkan saglanip, isik tutulmasi aradigim. Calisacak iyi bir ortam. Fazla vakti olmayan yetenekler icin cabuk bilenecek bir yer. Anlatabildiysem eger :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar