Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hakkında bikaç sorum var slayers slayers next slayers try bunnarı hangi sırayla izlemek lazım slayers ve slayers next 26şar episode try da öyle mi? slayers OAV leri?[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 29 November 2003 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 26 epi abi uzunmus ya Nerden indiriyorsun bunlari?[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 imeshle çekiyorum...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ne hikmetse slayers episode 14 ve slayers try episode 8'i bulamıyorum...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Şu sıra ile izlemen gerekiyor: 1- Slayers (26 Ep.) 2- Slayers Next (26 Ep.) 3- Slayers Try (26 Ep.) Bunların haricindekiler; 2 OVA: -Slayers: The Book of Spells (3 Ep.) -Slayers Excellent (3 Ep.) 5 Movie: -Slayers Perfect -Slayers Return -Slayers Gorgeous -Slayers Great -Slayers Premium *Filmlerin sırası hatalı olabilir. **İstersen sezonların bölüm isimlerini de verebilirim. Aslansın Grudge, hepsini download et. Ama ben de istiyorum onları, unutma sakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 slayerslar biraz yavash geliyo daha düz slayersda bile eksikler var arada escaflowneler falan bitti :) bu arada anime isteyen arkadashlardan ellilik cd bagisi istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Tamam. Ben sana 50 boş cd veriim sen de bana dolu olarak geri ver. Olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 it's a deal :) yatırım bi nevi. ben CD sıkıntısı çekmiyorum sen anime sıkıntısı çekmiyosun :) bu arada aldılar elimden 1 mbitimi. 256'ya düştük. 100 klardan sonra max 30 k görmek koyuyo yaw :([hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Bakarız... Hele bi buluşup sevişme zamanımız olan pazar günü gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 nasi bisi bu $layer$ biz de bi izleyelim[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 D&D komedisi...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 İlginç bi yorum. Neyin olursa olsun inanılmaz komik bir anime. Sayısız kez sandalyeden düşme tehlikesi yaşdığım Slayers izlerken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 e diil mi ama? *dragon slave hazırlar*[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yaw bana bunun tanıtımlarını fln seyredince böle güzel gelmemişti ama madem konuda D&D var o zmn seyretmek lazım ...[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 D&d ile alakası magic+fighter dan öteye gitmiyo aslında. Fantastik içerikli bir anime daha doğru olur. Ama d&d oyuncularının ayrı bir tat aldıkları da söylenebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 abi pasifist(?!?!?!?!) prense hasta oldum :D[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Amelia dimi. :-) Harika bi karakter o. Hele babası yokmu. Bitiriyo olayı. İlerideki bölümlerde adamın bi rage aksiyonları varki yerlerde takla attırıyo adama! Bikaç bölüm sonra amelia bana da dragon slave öğret diye ağlamaya başlicak, sen o bölüme hazırla kendini... [Bu mesaj Dilbao tarafından 19 December 2003 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 babası daha iyi yaw :) (pasifist yumruğu, insan sevgisi tekmesi :D) geçtim dragon slave öğretme bölümünü zaten. ama Bounty hunters olayı kopardı beni resmen :) bizim jaan izlemesin bunu bencce :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Gözümüz aydın Slayers sezon 4 geliyor, öncekiler gibi 24-26 arası bölüm sayısı olucak :> http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-02-27/new-slayers-tv-anime-series-in-the-works Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 way anasını sayın seyirciler...ne güzel lan özlemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Kesinleşenler : - 2 mevsimlik dizi olucak (24-26 bölüm) - Bütün orjinal staff (seiyuu dahil) geri geliyor Bunların dışında Eylül'de gelmesi bekleniyor (Megumi teyze bu konuda baya bir ipucu veriyor, kızının bu eylülde anaokuluna başlıyacağını bu yüzden de boş vakti olucağı gibi)ve dergilerde konunun romanlardan uyarlama değilde 3. sezonda olduğu gibi orjinal yazılmış olabileceği işaret ediliyor. Bu sıkıcı bahar sezonu ile Eylül nasıl beklenirki şimdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar