Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Location Badgeleri

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Bilginize, bu yerleri ziyaret ettiğinizde exploration badge'i (Visited Theed waterfall gibi) alıyorsunuz:

(Yerler tam olarak kesin diil, biraz etrafında dolanmanız gerekebilir)

TOTAL BADGES : 44

NABOO
BADGES - 4
Theed Waterfall
Dejja Peak Waterfall
Amidala's Beach -5828, -93
Gungan Sacred Place -2000, -5429

TATOOINE
BADGES - 7
Lars Homestead -2579, -5500
Ben Kenobi's Hut -4512 -2270
Great Pit of Carkoon -6169 -3387
Escape Pod -3931 -4397
Ancient Krayt Skull -4632 -4346
Krayt Graveyard 6839 4320
Fort Tusken (Cave below the fort)

CORELLIA
BADGES - 5
Corsec Base 5291 1494
Grand Theater -5421 -6212
Crystal Fountain 6760 -5617
Agrilat Swamp 1387 3749
Rebel Hideout -6542 5972

TALUS
BADGES - 3
Lost Village of Durbin 4300 1020
Imperial Outpost -2193 2494
Imperial vs. Rebel Battle -2595 3724

RORI
BADGES - 4
Imperial Hyperdrive Facility -1070 4542
Imperial Encampment -5651 -5660
Rebel Outpost 3669 -6586
Kobala Spice Mine 7304 63

LOK
BADGES - 3
Imperial Outpost -1785 -3087
Mount Chaolt 3091 -4638
Great Kimogila's Skeleton 4572 -1114

ENDOR
BADGES - 4
Ewok Tree Village 4661 -2425
Dulok Village 5921 -2514
Ewok Lake Village 1578 -3271
Marauder's Stronghold -4838 -2339

DANTOOINE
BADGES - 4
Dantari Village -3929 -5632
Dantari Rock Village -7185 -893
Abandoned Rebel Base -6836 5520
Jedi Temple 4196 5204

DATHOMIR :
BADGES - 7
Imperial Prison
Tarpit
Sarlacc Pit
Escape Pod
'Lesser' Misty Falls
Downed Ship 5585, 1903 - not listed in POI tab
Greater Falls 3009 1304

YAVIN IV:
BADGES - 3
Exar Kun's Temple
Blueleaf Temple
Woolamander Temple

Not: Bu arada armorlarının rengi değişen arkadaşlar, sakın delete falan etmeyin, armor palette update edildiği için problem yaşanmış... (Çok rahatladım valla, sarı kırmızı composite setle geziodum ortalıkta, Cim Bomlu gibi... Allah kimsenin başına vermesin... :-P)

[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 17 December 2003 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sarlacc tatooine de evet.

pearce la geziyoruz, ama bazi yerlerden bulamadik. jawa larda ve naboo daki maul stronghold ile imp vs gungan da yok mesela. deja waterfall icin de tepeye sag tarafa cikmaniz lazim.[hline]eededo tha Pokemon Master
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

gungan dedigin gungan sacred place ise orda var
ben bugun belki degismistir diye boss nass'e gittim o arada sansa badge verdi ama tam wpyi hatırlamıyorum

yannız kuzeyden geldim o taraflarda olabilir[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=game_guides&message.id=89950&highlight=location#M89950

burda bayagi bi anlatiliyo nereye gidilcek vs[hline]eededo tha Pokemon Master
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

Yemin ediyorum bu herifler salak ya. Badgeleri de nerflediler sonunda. Ne bu abi buraya gitti diye badge verilir mi insana? Düşünsene bir badge'in "İmparatorluğa şu şu konuda yardım etmiştir " diyor, bir başkası "Intellect badgine sahiptir" diyor. Bi tanesi de "starshipten inince lok starporta geldi mecburen, bu badge de onun için" diyor.
PÖF ya, zaten biosunda dükkanının wp sinin veren salak bi twileke da fasacinating background badge vermişler. Gitgide çocuklar için eye candy oluyor oyun. Sinirlendirmeye başladılar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya millette 20 badge collector falan badgelerinin yanı sıra 10 tane location badge falan badgi var. badgin badginin badgi yani.
E ne ki bu simdi? zaten wp leri koymussunuz datapade, speederla bonus toplar gibi topla her gezegenden.
Ayrıca istemiyorum ben arkadaşım herkesin Master Bounty Hunter olduğumu görmesini mecburmuyum sergilemeye mesleğimi ya?
Sosyal ağlarda paylaş

ole deme benim gibi bh masteri silersen ve entertainer olrsan o arada bug yiyip bh olmamasina ragmen title in hala master bh ve badge inde de yaziyosa en azindan kirik degilim holo pesindeyim deme sansin oluyo ehehehe.

digerlerine gelince oyundaki tum badge ler neredeyse coluk cocuk icin (gezdim gordum)yada o kadar mantiksizki alinmasi mumkun degil. act 2 nin son gorevi gibi at st olmadan yada ch olmadan o badgfe tamamlanmaz ben master bh im gittim 30 tane rebel ve drall vardi ilk atisla baslayan macera 6 npc yi oldurdukten sonra slainle bitti. hadi bakalim hangi bab yigit o badge bitirecek gorelim tek basina. badge tek kisilik ama konu tek kisilik degil.

kisacasi basindan beri sacmaydi ilk act 1 de bala npc lerden lootlican. recruitera verecen hah yiyim ben o badge i. pazar terminaller hala onlarla kayniyor.bende o donem tanesini 50 k dan satip yerim badge ini demistim.

hic bi ozelligi yok hic birinin bir tek warren hosuma gitti ve onu yaptim cunku o guseldi binanin icinde mucadele edip, ustelik tek basina yapabilme sansina sahiptin.

neyse baska badge de yapacagimi sanmam gerci kaza eseri paso zorla badge aliyoz ya. proof ve ziyaret yerleri ile ilgili , zorla yeni baslayanlara bak insanlar bu oyunda neler yapiyor sen de git yap ki para kazanalim dior gercegi gorene kadarsa her seye gec kalmis oluyosun.

ona badge vereceklerini, adam gibi isler yapanlara badge versinler mesala bu adam arac satin aldigindan beri alip ortalikta birakmadi ve bolece laga sebep olmadi saygili oyuncu badge falan die.

tamamen sacmalikti, ve simdi çilginliga donustu. ve ne yazikki adam gibi olanlarda questler falan hepsi bugliydi bakalim onlar duzelmismi gorecez. yapmadim yapmamda.[hline]sad
eclipse - BountyHunter
R.I.P

fade
FarStar - novice weaponsmith
Sosyal ağlarda paylaş

Bence act2nin badge i iyiydi, ilkine göre zordu yani... Master ch olmanın avantajını ozaman görmüştüm. Hoş şimdi de rifleman olarak görüyorum ama neyse...

""Honor the name you carry... Riflemen are NPC harvesters...""

:-D[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

POIlerin verilmesi gereksizliğin önde gideni ki ben bile dün can sıkıntısından dolaştım... insanın isteği olmuo.. yani demek istediğim gerçekten gezmek için gezmiyosun...
sadece can sıkıntısını gidermek için.. anlatamadımd erdimi sanırım ama.. dün bi karakter gördüm bütün biosu full bu dolaşma badgeleri dolu.. gereksiz bişey...
bide şimdi gerekli gereksiz bisürü insan dolaşıcak POIlerde...

SOE takım oyununu ve grupları korumak istiyo ama bazen bunu yapıcam diye çok saçma işler yapıo...(grup halinde POIlere gidip adam oldurmek vs.)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Sosyal ağlarda paylaş

Valla takım oyunu olması için badge vermeye gerek yok ki, hep dediğim gibi Lok'a yaptığımız avlarda bütün herkes çok eğleniyodu, badge falan da almıyoduk, bi kimo kesmek için saatlerce dolaştığımızı hatırlıyorum...

Ahh be Cicio, Eaglef, Enaxa, Eive... Nerdesiniz ne güzel takılıyoduk... :([hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

ya diyorum APTAL adamlar AP-TAL!
Madem badge vereceksin, bunları güzel yerlere koy, mesela krayt dragon mezarlığı için badge mi vereceksin? Orada bi krayt boss spawnu koy, her zaman da olmasın, nadir olsun. Ancak takımla öldürülebilsin, başaranlara badge ver. Bu kadar ya.
Şimdi orada speeder bikeıyla geçmiş adamla, oturup 3-4 kişi en baba kraytlarla savaşmış adam arasında ne fark olacak?
Ya da Coronetteki imperial stronghold. Bassın orayı bi grup rebel, sonunda sağlam bi at st falan spawn olsun, öldürürlerse tüm grup alsın badge'i. Bu kadar mı zor ya bu kadar mı zor?

Ama yoo. Daha önemli şeyler var. Komposit armorumun rengi değişmiş. Eldivenimle kaskım uymuyor nasıl savaşıcam ben? Ya da pikemanler (kimdir ya pikeman? kim mızrakçı olur ya?) daha fazla defansa sahip olmalı, onları halledelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hepsini topladım ama hakikaten ilginç yerler var yavinde luke skywalkerin sesini duydum.Çektim pistolu ama guardlar izin vermedi.r2-d2 ile c3po nun escape pod unu gördümki süperdi.Devrilmis at at ler, at stler ve tie fighterlarin oldugu battlefield.Belki bu POI lere badge vermeleri hakikaten mallık ama badge vermeselerdi hayatta gezmezdim yavini bilmemneyi...

P.S:Bende badge olayini duyduğumda az küfretmedim SOE a ama...[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 19 December 2003 01:44 tarihinde demiş ki:

bacısıyla öpüşen adamdan hayır bekleyenler utansın
[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Ensest pis sapık rebel scum!!!! :-D Babasının yüz karası, kötü tohum!!![hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...