DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bilginize, bu yerleri ziyaret ettiğinizde exploration badge'i (Visited Theed waterfall gibi) alıyorsunuz: (Yerler tam olarak kesin diil, biraz etrafında dolanmanız gerekebilir) TOTAL BADGES : 44 NABOO BADGES - 4 Theed Waterfall Dejja Peak Waterfall Amidala's Beach -5828, -93 Gungan Sacred Place -2000, -5429 TATOOINE BADGES - 7 Lars Homestead -2579, -5500 Ben Kenobi's Hut -4512 -2270 Great Pit of Carkoon -6169 -3387 Escape Pod -3931 -4397 Ancient Krayt Skull -4632 -4346 Krayt Graveyard 6839 4320 Fort Tusken (Cave below the fort) CORELLIA BADGES - 5 Corsec Base 5291 1494 Grand Theater -5421 -6212 Crystal Fountain 6760 -5617 Agrilat Swamp 1387 3749 Rebel Hideout -6542 5972 TALUS BADGES - 3 Lost Village of Durbin 4300 1020 Imperial Outpost -2193 2494 Imperial vs. Rebel Battle -2595 3724 RORI BADGES - 4 Imperial Hyperdrive Facility -1070 4542 Imperial Encampment -5651 -5660 Rebel Outpost 3669 -6586 Kobala Spice Mine 7304 63 LOK BADGES - 3 Imperial Outpost -1785 -3087 Mount Chaolt 3091 -4638 Great Kimogila's Skeleton 4572 -1114 ENDOR BADGES - 4 Ewok Tree Village 4661 -2425 Dulok Village 5921 -2514 Ewok Lake Village 1578 -3271 Marauder's Stronghold -4838 -2339 DANTOOINE BADGES - 4 Dantari Village -3929 -5632 Dantari Rock Village -7185 -893 Abandoned Rebel Base -6836 5520 Jedi Temple 4196 5204 DATHOMIR : BADGES - 7 Imperial Prison Tarpit Sarlacc Pit Escape Pod 'Lesser' Misty Falls Downed Ship 5585, 1903 - not listed in POI tab Greater Falls 3009 1304 YAVIN IV: BADGES - 3 Exar Kun's Temple Blueleaf Temple Woolamander Temple Not: Bu arada armorlarının rengi değişen arkadaşlar, sakın delete falan etmeyin, armor palette update edildiği için problem yaşanmış... (Çok rahatladım valla, sarı kırmızı composite setle geziodum ortalıkta, Cim Bomlu gibi... Allah kimsenin başına vermesin... :-P) [hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 17 December 2003 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 www.towpc.com/swg/ bazılarının tam wpleride bu adreste var dolanmak zorunda kalmazsınız :) benim nerdeyse bitti ehe yavin dantooine ve dathomir kaldı[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 sarlacc pit tatooine de degilmiydi yahu[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 sarlacc tatooine de evet. pearce la geziyoruz, ama bazi yerlerden bulamadik. jawa larda ve naboo daki maul stronghold ile imp vs gungan da yok mesela. deja waterfall icin de tepeye sag tarafa cikmaniz lazim.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 gungan dedigin gungan sacred place ise orda var ben bugun belki degismistir diye boss nass'e gittim o arada sansa badge verdi ama tam wpyi hatırlamıyorum yannız kuzeyden geldim o taraflarda olabilir[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 gungan vs imp yeri demistim, dusmus bi atat var. tat daytim, darklighters dan da alamadim badge.[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 al bi speeder bas gaza hepsinin yanından geçip badge al.. saçmalık...[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=game_guides&message.id=89950&highlight=location#M89950 burda bayagi bi anlatiliyo nereye gidilcek vs[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Yemin ediyorum bu herifler salak ya. Badgeleri de nerflediler sonunda. Ne bu abi buraya gitti diye badge verilir mi insana? Düşünsene bir badge'in "İmparatorluğa şu şu konuda yardım etmiştir " diyor, bir başkası "Intellect badgine sahiptir" diyor. Bi tanesi de "starshipten inince lok starporta geldi mecburen, bu badge de onun için" diyor. PÖF ya, zaten biosunda dükkanının wp sinin veren salak bi twileke da fasacinating background badge vermişler. Gitgide çocuklar için eye candy oluyor oyun. Sinirlendirmeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Badge manyaa biri olarak bende haz etmiyorum. Belli bi kordinata ayak basarak alinan badge e badge demem.Kaldıki bi badge herkeste olursa anlamı kalmaz.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya millette 20 badge collector falan badgelerinin yanı sıra 10 tane location badge falan badgi var. badgin badginin badgi yani. E ne ki bu simdi? zaten wp leri koymussunuz datapade, speederla bonus toplar gibi topla her gezegenden. Ayrıca istemiyorum ben arkadaşım herkesin Master Bounty Hunter olduğumu görmesini mecburmuyum sergilemeye mesleğimi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Sorması ayıp, kısaca, nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 suktur bu suk![hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 18 December 2003 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 eheh çok kızmış mono :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ole deme benim gibi bh masteri silersen ve entertainer olrsan o arada bug yiyip bh olmamasina ragmen title in hala master bh ve badge inde de yaziyosa en azindan kirik degilim holo pesindeyim deme sansin oluyo ehehehe. digerlerine gelince oyundaki tum badge ler neredeyse coluk cocuk icin (gezdim gordum)yada o kadar mantiksizki alinmasi mumkun degil. act 2 nin son gorevi gibi at st olmadan yada ch olmadan o badgfe tamamlanmaz ben master bh im gittim 30 tane rebel ve drall vardi ilk atisla baslayan macera 6 npc yi oldurdukten sonra slainle bitti. hadi bakalim hangi bab yigit o badge bitirecek gorelim tek basina. badge tek kisilik ama konu tek kisilik degil. kisacasi basindan beri sacmaydi ilk act 1 de bala npc lerden lootlican. recruitera verecen hah yiyim ben o badge i. pazar terminaller hala onlarla kayniyor.bende o donem tanesini 50 k dan satip yerim badge ini demistim. hic bi ozelligi yok hic birinin bir tek warren hosuma gitti ve onu yaptim cunku o guseldi binanin icinde mucadele edip, ustelik tek basina yapabilme sansina sahiptin. neyse baska badge de yapacagimi sanmam gerci kaza eseri paso zorla badge aliyoz ya. proof ve ziyaret yerleri ile ilgili , zorla yeni baslayanlara bak insanlar bu oyunda neler yapiyor sen de git yap ki para kazanalim dior gercegi gorene kadarsa her seye gec kalmis oluyosun. ona badge vereceklerini, adam gibi isler yapanlara badge versinler mesala bu adam arac satin aldigindan beri alip ortalikta birakmadi ve bolece laga sebep olmadi saygili oyuncu badge falan die. tamamen sacmalikti, ve simdi çilginliga donustu. ve ne yazikki adam gibi olanlarda questler falan hepsi bugliydi bakalim onlar duzelmismi gorecez. yapmadim yapmamda.[hline]sad eclipse - BountyHunter R.I.P fade FarStar - novice weaponsmith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 warren quest inin disklerini tanesi 100k dan sattigimi hatirlarim, yapsinlar yane para kaynagim o benim :)[hline]eededo tha Pokemon Master -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bence act2nin badge i iyiydi, ilkine göre zordu yani... Master ch olmanın avantajını ozaman görmüştüm. Hoş şimdi de rifleman olarak görüyorum ama neyse... ""Honor the name you carry... Riflemen are NPC harvesters..."" :-D[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 POIlerin verilmesi gereksizliğin önde gideni ki ben bile dün can sıkıntısından dolaştım... insanın isteği olmuo.. yani demek istediğim gerçekten gezmek için gezmiyosun... sadece can sıkıntısını gidermek için.. anlatamadımd erdimi sanırım ama.. dün bi karakter gördüm bütün biosu full bu dolaşma badgeleri dolu.. gereksiz bişey... bide şimdi gerekli gereksiz bisürü insan dolaşıcak POIlerde... SOE takım oyununu ve grupları korumak istiyo ama bazen bunu yapıcam diye çok saçma işler yapıo...(grup halinde POIlere gidip adam oldurmek vs.)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Valla takım oyunu olması için badge vermeye gerek yok ki, hep dediğim gibi Lok'a yaptığımız avlarda bütün herkes çok eğleniyodu, badge falan da almıyoduk, bi kimo kesmek için saatlerce dolaştığımızı hatırlıyorum... Ahh be Cicio, Eaglef, Enaxa, Eive... Nerdesiniz ne güzel takılıyoduk... :([hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ya diyorum APTAL adamlar AP-TAL! Madem badge vereceksin, bunları güzel yerlere koy, mesela krayt dragon mezarlığı için badge mi vereceksin? Orada bi krayt boss spawnu koy, her zaman da olmasın, nadir olsun. Ancak takımla öldürülebilsin, başaranlara badge ver. Bu kadar ya. Şimdi orada speeder bikeıyla geçmiş adamla, oturup 3-4 kişi en baba kraytlarla savaşmış adam arasında ne fark olacak? Ya da Coronetteki imperial stronghold. Bassın orayı bi grup rebel, sonunda sağlam bi at st falan spawn olsun, öldürürlerse tüm grup alsın badge'i. Bu kadar mı zor ya bu kadar mı zor? Ama yoo. Daha önemli şeyler var. Komposit armorumun rengi değişmiş. Eldivenimle kaskım uymuyor nasıl savaşıcam ben? Ya da pikemanler (kimdir ya pikeman? kim mızrakçı olur ya?) daha fazla defansa sahip olmalı, onları halledelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 pikeman...[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Ben hepsini topladım ama hakikaten ilginç yerler var yavinde luke skywalkerin sesini duydum.Çektim pistolu ama guardlar izin vermedi.r2-d2 ile c3po nun escape pod unu gördümki süperdi.Devrilmis at at ler, at stler ve tie fighterlarin oldugu battlefield.Belki bu POI lere badge vermeleri hakikaten mallık ama badge vermeselerdi hayatta gezmezdim yavini bilmemneyi... P.S:Bende badge olayini duyduğumda az küfretmedim SOE a ama...[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 demek tabancani eline alip geri dondun eheheheee.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 neye ehe adam korkudan çekmiş kapıya bi engeli forcela dışarıya çıkmaya yemiyo sonrada ordan jedilik taslıyo bacısıyla öpüşen adamdan hayır bekleyenler utansın[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Popeye, 19 December 2003 01:44 tarihinde demiş ki: bacısıyla öpüşen adamdan hayır bekleyenler utansın [hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Ensest pis sapık rebel scum!!!! :-D Babasının yüz karası, kötü tohum!!![hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Master Creature Handler Ex-Master Ranger Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar