Aegean Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 eheha karamurat hanginiz esprisi superdir ayrıetten orada "Hayır benim!" diyen sahıs bi attır euhuehe[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Benimçok hosuma gidenlerden birinde tavuklar cenaze olarak banvit folyolu falan bir tavuk tasir.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 -anne biz balıklar nie hep gözümüz açık uyuruz? -horr...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 bir dükkan kapısı üzerinde itiniz yazıo. yoldan geçen adam kıl kıl bakıp -itmicem işte... hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 bi uçak geçio yukardan yerde 2 tane herif. biri -ayy! ben uçaktan çok korkarım. -bende de yükseklik korkusu wardır.. kimbilir ne kadar yüksektir o uçak!!![hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 -doğru sözcüğü bir türlü bulamıyorum.. olmak mı yazsam yoksa olmamak mı.. -2sini de yaz gitsin. ===================================== -bond,james bond. -öküz, bildiin öküz. böö.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Muhaha bi tane varı öldüm selçuk erdemmiydi diilmiydi bilmiyorum ama favorim oldu *İki balık konuşur biri gözleri yarı kapalı gayet sakin diğerinin gözleri pörtlek heycanlı.* Heycanlı balık - Abi hafızamızı geliştirmek için şey buldum Sakin balık - Ne? (ne buldun anlamında) heycanlı balık - Abi hafızamızı şey etmek için şeybuldum Sakin balık - ne? heycanlı balık - abi şeyimizi şey etmek için şey buldum Buna ölüyorum heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 sly sende galiba kitap var saydırdığına göre :D[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ewet eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 erdil yasarogluda bayaı iyi yapar komikazeden bir alıntı: bütün polisler binaları fln yıkan dev bir robota ateş ederler fakat kursunlar robotun üstünden ting tung die sekerler ordan bir polis bu robotun zayıf bir noktası olmalı der : robotun önünde on/off şalteri vardır : auea ben buna cok kopmustum[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Ne böösü be, kopmuştum ben buna =] Bir de garda ayrılmak üzere olan, salya sümük vedalaşan çifte adamın birinin "hey siz ikiniz, vedalaşmalardan hoşlanmam, ayrılın çabuk" demesi iyiydi. said: Sly-One, 11 Mart 2003 17:53 tarihinde demiş ki: -bond,james bond. -öküz, bildiin öküz. böö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ehueh askerler kucaklarmıslar koca bi kütüğü kale kapısına vuruyolar kutukle kırmak icin. kapıda cekiniz yazıo euheuheuaheuhaeuehuhaeuahea[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ahuahah arkadaşım çok komik bişi sölemişti yarın sorup yazarım[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 -bond, james bond -dam, van dam, cloth can dam, jan loth van dam (kesin yannish yazdim )[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 loth ehhe örmcek tanrıça oldu o. ben de kopmuştum bu arada nefr :P ama karizmayı sarsmamak için ekledim onu beyenmeyenler olur die :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 fatih sultan mehmet tuvalette; yeni çerinin biri geliyor: Pahdişahım haliçin önünü kesmişler ne yapalım. diyor fatih slt:sinirli bir şekilde ''Karadan gecirin!..'' yaşlı ve genç 2 adam yüksekce bır yerdeler, asagıya bakıyorlar heryer yemyesıl yaslı adam gence donup : Eskıdenburalar yemyesıldı sımdıde yemyesıl ben ne dılecem sımdı!... diyor.[hline]typxan icq:3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Şehzade babasından gizli sigara içmektedir. Gözetmenlik yapsın diye bir yeniçeri dikmiştir. Fatih Sultan Mehmet yaklaşır. Yeniçeri başlar: -Yedi cihan padişahı, devletlu büyük önder Fatih Sultan Mehmet han hazretleri gelmektedür şehzadem. Şehzade: -Sadece hışşt baban geliyor desen olmaz di mi? Yine yakalandık. Bir başkası. Yeniçeri ocağına yeni gelmiş bir yeniçeri etraftakilerle tanışmaktadır. Padişahla karşılaşır. -Buraya yeni geldimde, siz padişah olmalısınız. Padişah -Evet, gel seni cellat başı ile de tanıştırayım. Ve sonuncusu; iki domuz calıların arasından büyük abdestini yapan bir domuza bakarlar. Biri: - Sende mi fetişistsin? Diğeri: - Yok ben sadece açım.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Kardeşi o, tahta çıkan şehzade taht kavgası olmasın diye kardeşlerini öldürtür. said: Disappear, 11 Mart 2003 23:17 tarihinde demiş ki:...padisahin ogluyla arkadasi yuruyodur arkadas : sen tahta cikinca bizi tanimassin simdi ogul : tanirim ve bogdurturum.. Bir de Padişah konuşma yaparken yeniçerinin birinin kalkıp "Padişah olmak isteyen gençlere neler önerirsiniz?" diye sorması var, "bir saniye" der ve gürzüne uzanır padişah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 heh buyur nefr baya bi selçuk erdem karikatürü eklendi komike bence bi bakın bazılar süper :))[hline]Prince"Kazuyama" Crattyje suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 - pardon, siz kaçıncı muratsınız? - dört - olsun, bozmayın moralinizi. ya da öyle bişiler işte[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar