Aegean Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 eheha karamurat hanginiz esprisi superdir ayrıetten orada "Hayır benim!" diyen sahıs bi attır euhuehe[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Benimçok hosuma gidenlerden birinde tavuklar cenaze olarak banvit folyolu falan bir tavuk tasir.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 -anne biz balıklar nie hep gözümüz açık uyuruz? -horr...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 bir dükkan kapısı üzerinde itiniz yazıo. yoldan geçen adam kıl kıl bakıp -itmicem işte... hehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 bi uçak geçio yukardan yerde 2 tane herif. biri -ayy! ben uçaktan çok korkarım. -bende de yükseklik korkusu wardır.. kimbilir ne kadar yüksektir o uçak!!![hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 -doğru sözcüğü bir türlü bulamıyorum.. olmak mı yazsam yoksa olmamak mı.. -2sini de yaz gitsin. ===================================== -bond,james bond. -öküz, bildiin öküz. böö.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Muhaha bi tane varı öldüm selçuk erdemmiydi diilmiydi bilmiyorum ama favorim oldu *İki balık konuşur biri gözleri yarı kapalı gayet sakin diğerinin gözleri pörtlek heycanlı.* Heycanlı balık - Abi hafızamızı geliştirmek için şey buldum Sakin balık - Ne? (ne buldun anlamında) heycanlı balık - Abi hafızamızı şey etmek için şeybuldum Sakin balık - ne? heycanlı balık - abi şeyimizi şey etmek için şey buldum Buna ölüyorum heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Kara Taht Orta dünyanın kaderi...
shapshal Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 sly sende galiba kitap var saydırdığına göre :D[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ewet eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Rogman Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 erdil yasarogluda bayaı iyi yapar komikazeden bir alıntı: bütün polisler binaları fln yıkan dev bir robota ateş ederler fakat kursunlar robotun üstünden ting tung die sekerler ordan bir polis bu robotun zayıf bir noktası olmalı der : robotun önünde on/off şalteri vardır : auea ben buna cok kopmustum[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future..
Nefr Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Ne böösü be, kopmuştum ben buna =] Bir de garda ayrılmak üzere olan, salya sümük vedalaşan çifte adamın birinin "hey siz ikiniz, vedalaşmalardan hoşlanmam, ayrılın çabuk" demesi iyiydi. said: Sly-One, 11 Mart 2003 17:53 tarihinde demiş ki: -bond,james bond. -öküz, bildiin öküz. böö.
Aegean Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ehueh askerler kucaklarmıslar koca bi kütüğü kale kapısına vuruyolar kutukle kırmak icin. kapıda cekiniz yazıo euheuheuaheuhaeuehuhaeuahea[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
shapshal Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 ahuahah arkadaşım çok komik bişi sölemişti yarın sorup yazarım[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
tunca Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 -bond, james bond -dam, van dam, cloth can dam, jan loth van dam (kesin yannish yazdim )[hline]Join my army of the elves
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 Mesaj tarihi: Mart 11, 2003 loth ehhe örmcek tanrıça oldu o. ben de kopmuştum bu arada nefr :P ama karizmayı sarsmamak için ekledim onu beyenmeyenler olur die :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
typxan Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 fatih sultan mehmet tuvalette; yeni çerinin biri geliyor: Pahdişahım haliçin önünü kesmişler ne yapalım. diyor fatih slt:sinirli bir şekilde ''Karadan gecirin!..'' yaşlı ve genç 2 adam yüksekce bır yerdeler, asagıya bakıyorlar heryer yemyesıl yaslı adam gence donup : Eskıdenburalar yemyesıldı sımdıde yemyesıl ben ne dılecem sımdı!... diyor.[hline]typxan icq:3500388
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Şehzade babasından gizli sigara içmektedir. Gözetmenlik yapsın diye bir yeniçeri dikmiştir. Fatih Sultan Mehmet yaklaşır. Yeniçeri başlar: -Yedi cihan padişahı, devletlu büyük önder Fatih Sultan Mehmet han hazretleri gelmektedür şehzadem. Şehzade: -Sadece hışşt baban geliyor desen olmaz di mi? Yine yakalandık. Bir başkası. Yeniçeri ocağına yeni gelmiş bir yeniçeri etraftakilerle tanışmaktadır. Padişahla karşılaşır. -Buraya yeni geldimde, siz padişah olmalısınız. Padişah -Evet, gel seni cellat başı ile de tanıştırayım. Ve sonuncusu; iki domuz calıların arasından büyük abdestini yapan bir domuza bakarlar. Biri: - Sende mi fetişistsin? Diğeri: - Yok ben sadece açım.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Nefr Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Kardeşi o, tahta çıkan şehzade taht kavgası olmasın diye kardeşlerini öldürtür. said: Disappear, 11 Mart 2003 23:17 tarihinde demiş ki:...padisahin ogluyla arkadasi yuruyodur arkadas : sen tahta cikinca bizi tanimassin simdi ogul : tanirim ve bogdurturum.. Bir de Padişah konuşma yaparken yeniçerinin birinin kalkıp "Padişah olmak isteyen gençlere neler önerirsiniz?" diye sorması var, "bir saniye" der ve gürzüne uzanır padişah.
Popeye Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 heh buyur nefr baya bi selçuk erdem karikatürü eklendi komike bence bi bakın bazılar süper :))[hline]Prince"Kazuyama" Crattyje suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
Zed Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 - pardon, siz kaçıncı muratsınız? - dört - olsun, bozmayın moralinizi. ya da öyle bişiler işte[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Öne çıkan mesajlar