Bullet Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Almayı dusunuyorum cıddı olarak. Turkiye'de nerde bulabılecegım hakkında bılgınız varmı ? Marka olarak tavsıyelerınız neler ? Bıldıgınız sıteler varsa paylasırmısınız benımle. Sımdıden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 evt karavanlar hakkinda bilgi nerden alina bilir acaba[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Yokmu bu konuda bılgısı olan arkadaslar ? Motorlu karavan arıyorum bu arada.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 istanbulda oturuyorsan hiç durma ataköy mokamp a git sahildeki heryer karavan dolu hafta sonu kalan cok olur da su donemler soguk oldugundan pek kalabalık deildir büyük ihtimal oraya gidip etraftakilere bizzat sorarka bilgi alman daha saglıklı nede olsa direk kullananlarla muhattap olacagından ne iyiliği ne kötülüğü var öğrenirsin[hline]Grandmaster Hamburger Absolut, 15 December 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Game master= GM Area Master = ?? hehehehe Popeye, 15 December 2003 14:43 tarihinde demiş ki: eh be abso yakında baba olacaksın ugraştıgın şeylere bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 maalesef oyle bır ımkanım yok, ancak net uzerınden arastırma yapabılırım.sıte arıyorum soyle detaylı.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar