Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Format sonucu Kazaa lite'ı kaybettim. Yenisini çektim ama herşey 25 bw ile çekiliyor. Son version'ı nerden bulunabilir? Offical sitesi kapandı çünkü yasaklandı.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Buldum. Kaldırılmadı hala yaşıyor... http://kppfree.narod.ru/kdown.htm[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bağlanamıyor sanırım... Elinde çalışan kazaa lite'ı olan varsa bir yere upload edebilir mi? Yaşıyamam kazaa'sız.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Uzun sürüyor bağlanması neyse... Saolun kendi kendime çözdüm sorunu ehhe.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bandwith yine 22 bunda. Sorun nedir ya off.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 ıcq dan göndermeyi denerim LOCİK. mesaj gonderıyom sımdı noyu değiştirdim.[hline]sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kazaa, kazaa lite 'ı kapattırdı, o yüzden kazaa lite setuplarınızı iyi saklayın.. düşük download hızı da ondan kaynaklanıyor olabilir.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bende duruyor eger email verirseniniz gönderebilrim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Yok sorunu çözdüm. Siteme upload edicem kazaa lite'ın son versionunu...[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Öne çıkan mesajlar