Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] saveler hakkında


madman__

Öne çıkan mesajlar

slms
arklar savelerle ilgili bi kaç sorunum vardı .
Cafemde makinalarımda Go-Back kullanıyorum ve buna bağlı olarak ta makinalarda save tutamıyorum,saveleri anamakinaya atıyorum haliyle.
Never Wineterin saveleri tekrar go-backli makinalara yüklediğimde saveler ilk başlarda çalışıyor fakat zamanla(bikaç gün sonra) çalışmamaya başlıyor
Oyun , tüm save dosyaları save klasörünün içindeyken dahi saveimi görmüyor.
bana bu konuda acilen yardım pls .ne yapmam gerekiyor bende anlamadım çıldırcam arktık burda adamlar oyuna tekrar başlamaktan sıkıldılar (bende tabiii)
yardım edersenin çok sevinirim
Hepinize ii oyunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm. İlginç bir durum.
Pekala aklıma ilk gelen olasılığı söyleyeyim önce: Büyük olaslıkla eski save dosyalarını overwrite ederken oluşmuş bir hata.
İlk olarak save dosyalarının bulunduğu klasörü açın ve içindeki dosyalara bir bakın. Her save klasöründe 5 tane dosya olmalı.
Bunlardan 4'ü:
- player.bic
- portrait.tga
- savenfo.txt
- screen.tga
olacak.
5. dosya ise oynadığınız modülün dosyası olan ve .sav uzantılı olan bir dosya olacak. Eğer birden fazla .sav uzantılı dosya varsa load edemezsiniz. Aynı anda birden fazla yerde olamazsınız :) Bu durumda eski olan .sav dosyasını silerek durumu düzeltebilirsiniz.
Tahminimce siz ilk bölümü oynayıp save ettiniz ve tekrar yüklediğinizde bir sorun çıkmadı. Ama daha sonraki bölüme geçip eski save dosyasını overwrite edince 2 tane birden .sav dosyası oluştu. Eğer durum böyleyse 1. bölümün .sav dosyasını silin.
Eğer sorun bundan kaynaklanmıyorsa yine mesaj atın. Başka sebepler de olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ufff abi çook çook teşekkür ederim .aynen senin dediğin gibi klasörde bi finali.sav bide chapter one.sav vardı one olanı sildim ve savler göründü .çok saol yaw oyunu oynayan adam çok sevincek bu işi dün baya bi morali bozulmuştu adamın
neyse tekrar çok teşekür ederim
kendine ii davran[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...