tyler_gs Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 yahu msbb die bisey bulastı benim bilg. cok yuzsuz bisey kapatıorum siliorum siliorum bi ara hotmail acıorum tak cıkmıs yine program kapat penceresinden goruorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ben format atmadım hotmaili acınca cıkıo her seferinde kapatıorum simdilik ama win cookerse kafayı sıyırırım yeni format attım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ad Aware ile temizlemeyi denedinizmi?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 denemedim ama deneyecem yakında onda da bi sorun olmasından korkuyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar