SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 benim tekerler kabak oldu hazır kışta gelmişken değiştirmek farz oldu. varmı bi marka tavsiye edebilecek. yanlız ben kışlık veya dört mevsim lastik alma yanlısı değilim, standard uno lastiği alcam ama markasına karar veremedim daha doorusu bilgim olmadığı için tavsiye lazım. ne alim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 evet bi iki daha sordum harbi iyiymiş goodyear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 michelin,bridgestone,good&year dan birini al uno ya 5 yıl gider şehir içinde.[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 eyvallah ya goodyear alıyom hem sağlam hemde 55-60 milyonmuş danesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar