ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ben yeni klavye aldım gecen gun ve oynamaya ba$ladım ama farkettim ki iki tu$a basarken 3. bir tu$a basmıyor klavye. Bu da fifa04-03 oynarken çapraza ko$arken kayamama, pas verememe ve $ut cekememe ve freekickte topun falsosunu ayarlıyamama gibi sorunlar cıkartıyor ... nedeni nedir klavye dei$tirmek zorunda mıyım ? Yoksa bi cozum yolu var mı ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 beyler sadece okumayak yazak orenek ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 plss help :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kimse bilmem mi nedenini ya ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 malesef internet kafelerin çoğunda karşılaşılan sorun bu :( hani şu klavyenin "ötme" problemi arkadaşım sölemişti klavyelerin kablo çıkışlarında belli bi kapasiteleri warmış ve bu kapasite az olduğu zaman 3 tuş ve daha fazlasını aynı anda kaldıramıyomuş belli ki yeni aldığın klavye eski model bi klavye özellikle samsung marka klavyelerde görülen bi problem die duymuştum[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Direk gidip kendine multimedia bir klavye alıyorsun alıcağın yerdende aynen böle istiyorsun onlarda sana bilmem kaç tuşa aynı basabileceğin bir klavya satıyorlar... Mesela ben şuan fifa için yeni aldığım klavyemle yazıyorum [eskisi aynen seninki gibi ötüyodu gerçi 5 senelikdi ama olsun ] :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 saolun ya kafayı yiorum cunku oynarken du$unsenize ara pas veremiyosunzu flm ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 kötü yaaa benceede git hatta bir tane optik klavye al :) wireless :)[hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar